07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yobazlar Bu Sefer Mudanya’da Ortaya Çıktı
Yobazlar Bu Sefer Mudanya’da Ortaya Çıktı

Yobazlar Bu Sefer Mudanya’da Ortaya Çıktı

Mudanya İDO iskelesindeki restorantta yemek yiyen baba ve oğlu, oruç tutmadıkları gerekçesiyle 4 yobazın saldırısına uğradı.

Yobazlar Bu Sefer Mudanya’da Ortaya Çıktı

İddiaya göre, lokantada yemek yiyen 2 kişi yanlarından geçerken imalı şekilde “afiyet olsun” diyen gericilere, tepki gösterdi. Seferi olduklarını ve bu yüzden oruç tutamadıklarını söyleyen baba-oğula saldırganlar, “O zaman öyle milletin gözü önünde yemeyeceksiniz” yanıtını verdi. Yemek yedikleri için laf attıkları baba ve oğula su atarak tacizde bulunan 4 kişi daha sonra yumruklu saldırıya geçti. Saldırı sonucu babanın burnunda kanama olurken, oğlunun yüzünde de morluklar oluştu.

Baba-oğul ısrarlara rağmen saldırganlardan şikayetçi olmadı

Saldırganların “siz bizim kim olduğumuzu biliyor musunuz” diye bağırarak olay yerinden uzaklaştı. Saldırıya uğrayan baba-oğul çevredeki insanların ısrarlarına rağmen şikayetçi olmadıkMekan sahibinin saldırıya uğrayan müşterilerine yardım etmediği belirtilirken olay sonrası yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedilip sosyal medyaya yüklendi. Kayıt yapan kişinin de saldırıya uğrayanlara ‘biz şahidiz lütfen şikayetçi olun’ dediği duyuluyor.