07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yobaz “Tahrik Olup” Böyle Saldırmış!

Yobaz “Tahrik Olup” Böyle Saldırmış!

Üniversite öğrencisi Asena Melisa Sağlam, İstanbul Pendik’te bir minibüste şort giydiği için saldırıya uğramıştı. Kendisini “tahrik oldum” diye savunan saldırgan serbest bırakılmıştı…Yaşanan saldırının görüntüleri ortaya çıktı.Öte serbest bırakılan saldırgan Ercan Kızılateş hakkında savcı yeniden gözaltı kararı aldı.

Yobaz “Tahrik Olup” Böyle Saldırmış!

İstanbul Pendik’te Melisa Sağlam isimli genç kadına bir minibüste Ramazan ayında mini etek giydiği için saldıran Ercan Kızılateş’in saldırı görüntüleri ortaya çıktı. Yaşanan saldırı sonrası gözaltına alınan Ercan Kızılateş serbest bırakılmıştı. Birgün’ün haberine göre Kızılateş ifadesinde gerçekleştirdiği saldırıyı ‘Tahrik oldum’ diye savundu.

Utanmadan bir de şikayetçi oldu

‘Kadınların bu şekilde giyinmesi insanın nefsini tahrik ediyor’ dediği iddia edilen Kızılateş bu ifadelerinin ardından bir de Sağlam’dan şikayetçi oldu.Şort giydiği için minibüste saldıran Ercan Kızılateş hakkında yeniden gözaltı kararı çıkarıldı.Yapılan soruşturmada, saldırganın halihazırda vergi suçundan cezaevinde olduğu öğrenildi.

İşte minibüsteki yobaz saldırısının görüntüleri;

 

“Böyle giyinmeye utanmıyor musun!”

Pendik Devlet Hastanesi’nden darp raporu alan 21 yaşındaki İngilizce Psikoloji öğrencisi Asena Melisa Sağlam o anları şöyle anlatmıştı:
”Oturduğum andan itibaren, ’Ramazan’da böyle giyinilir mi? Böyle giyinmeye utanmıyor musun’ gibi laflar söyledi. Beyaz bir tulum giymiştim, şort şeklinde. Önden dekoltesi vardı. Fakat çantam önüme asılıydı. Zaten kim düşünür ki, insan rahatsız olur mu bu giysiyle. O…u lafını diyene kadar bir şey dememiştim. Onu dedikten sonra. ’Bakma sen de dedim, hiç yüzüne bakmadan. Ondan sonra işte, ’sen kıçını başını açarsan nasıl bakmayayım’.’Ben de bakarım işte’ dedi. ’Bu sana bağlı, nefsine bağlı’ dedikten sonra tekrar söylendi. Kulaklığımı taktım o sırada. Duymak istemedim. Yolculuğuma devam ettim.”

“Sol çenemde aniden bir ağrı hissettim”

“Sol çenemde aniden bir ağrı hissettim. Çünkü cama çarptım. Kök dişim kırıldı arkadaki. Ne yapıyorsun diye bağırıp kolundan kavradım. Ondan sonra yardım bekledim. ’Kim oluyorsun, ’nasıl bana vurursun’ şeklinde cümleler kullandım. Buna rağmen kimse gelmedi. Tutup sarstığım için şahıs bana tekrar vurdu ben ayaktayken, şoför arkasını dönüp izliyordu. Bana bir kez daha vurduktan sonra ben de onun yüzüne tokat attım. Sonra saçımı tuttu çekti. Kafamı eğip yumruk attı. Yumruktan sonra ben yere düştüm. Kaçtı, kimse gitmedi peşinden”