07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yine Tehdit Etti: Rüzgar Eken Fırtına Biçer
Yine Tehdit Etti: Rüzgar Eken Fırtına Biçer

Yine Tehdit Etti: Rüzgar Eken Fırtına Biçer

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan AKP İl Başkanları toplantısında yine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nü hedef aldı. Erdoğan açıkça tehdit etti: Rüzgar eken fırtına biçer.

Yine Tehdit Etti: Rüzgar Eken Fırtına Biçer

İşte AKP İl Başkanları toplantısında konuşan AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşmasından başlıklar; şunları söyledi:

“Hafıza-i beşer nisyan ile maluldür derler. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali kendini yollara vurup İstanbul’a giden CHP’nin başındaki zat o dönemde bizim için seçimden sonra başbakan yurtdışına kaçacak tezviratları yapıyordu. İşin doğrusu çok partili hayatımızda siyasetin bu denli seviyesiz hale getirildiği, siyasetçilerin akıllarını ve ruhlarını bu denli kiraya verdiği pek az seçim gördük. Bugün FETÖ ihanet çetesine ve onların dümen suyuna girerek ülkesine iftira atanları korumak için yolları araşılayanları o dönemde de aynı çetenin ayakçılığını yapar görüyorum. Rüzgar eken fırtına biçer. Örgüt eliyle açlık grevi başlatanlara yine bunlar sahip çıktı. Dertleri kendi suçlarını bastırmak.”