07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Yandaş Cephesinde Belaltı Hesaplaşma
Yandaş Cephesinde Belaltı Hesaplaşma

Yandaş Cephesinde Belaltı Hesaplaşma

Referandum sonrasında AKP ve İslami kesi arasında hesaplaşma kavgası şiddetlendi. Nevzat Çiçek Twitter hesabında özeleştiri adı altında çok ağır ve belaltı bir yazı yazdı. Nevzat çiçek özetle şunları söyledi;

Yandaş Cephesinde Belaltı Hesaplaşma

İşte Nevzat Çiçek’in twitter hesabından yazdıkları;

SEX Kanallarına Ortak Olan

-Sorunumuz şu; FETÖ meselesinde işadamlarından haraç isteyen gazeteciler. Borcu olduğu firmayı FETÖ’cü ilan edenler. Ahmet Küçükbayın ifadesi…

-Sorunumuz şu; uyduda yayın yapan sex kanallarına ortak olan ve ruhsatı iptal edildikten sonra RTÜK üyelerinin FETÖ’cü ilan edilmesi.

Sorunumuz şu; herkesi tehdit ederek her yere konanlara karşı “Biz bunların ne pislik olduğunu biliyoruz” aman bize bulaşmasınlar diyen patronlar.

-Sorunumuz şu: her türlü pisliğin üstünü örtmek için Cumhurbaşkanımızın sevgisini her şeye kılıf yapanlara ses çıkarılmayışıdır.

-Sorunumuz şu; biz haksızlık kimden kime karşı gelirse gelsin karşı çıkardık şimdi haksızlık kimden kime geliyor ona bakıyoruz.

-Sorunumuz şu; daha önce ahlaki olmadan birileri linç edilirken karşı mahalle diye bizden değil diye sesimiz çıkmadı şimdi çıkıyor ama…

-Sorunumuz şu; iktidar olduk ama bir çok şeyi kaybediyoruz onun farkına varamıyoruz…Kendimize yapılmamasını istediğimiz her şeyi yaptık.

İHH FETÖ

Cem Küçük’ün Mavi Marmara için “Manyaklar” dediği programda yanında bulunan Cemil Barlas bugün de İHH’cıları FETÖ’cü ilan etti. İHH’nın Cem Küçük’e dava açmasını eleştiren Barlas, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:
“Bunlara çıkıp birisi sen kimsin ya demiyor… ama der yakında… Bir kelime için 400 dava açmak kibirin, şımarıklığın ve istismarın doruğudur… İHH’nın hedefi ne acaba… Ne yaygara yaparsa yapsın İHH’nın gittiği yol yol değil uçurum… FETÖ’nün izi… Çıkar gruplarının anlamadıkları şu, amaçları ne kadar ulvi olursa olsun toplum, çıkar gruplarını sevmez… Hele çok yaygara yapanlarını hiç…”

Sidikli Küçük İktidar Alanlarınızdan Beriyiz

Hükümete yakın Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan bugünkü yazısında şunları yazdı:

-Anlamadığınız şu: Mavi Marmara gemisine binip o kutlu sefere çıkan insanlara ‘manyak’ derseniz, bulunduğumuz pozisyon ne olursa olsun, o esnada ne yapıyor olursak olalım, neyle meşgul oluyorsak olalım onu bırakır, size hak ettiğiniz cevabı vermek için elimizden gelen ne varsa onu yaparız

-Bize ‘cumhurbaşkanı adayımız Abdullah Gül’ dendiğinde eyvallah dedik. Bize ‘başbakanınız bundan böyle Ahmet Davutoğlu olacak’ dendiğinde eyvallah dedik. Bize ‘başbakanınız artık Davutoğlu değil’ dendiğinde eyvallah dedik. Bize ‘onlarla çalışmaya mecburuz’ denildiğinde sert itirazlarımıza rağmen FETÖ ile birlikte hareket edilmesine bile eyvallah dedik. Aradaki 3-5 gazeteciyi, 5-6 küskünü dışarıda tutarsak İslamcılar, bazen ‘maslahat’ için, ama en genelde de bu ülkenin varoluş ve var kalış mücadelesinin öneminin farkına vardıkları için seslerini yükseltmediler. Zaten genel anlamda ahlakımız da odur. Birine ‘Reis’ dediysek önüne geçmez, arkasında kalmayız, hele arkasına hiç saklanmayız. Yerimiz hep yanı olur.

-Anlamadığınız şu: Biz sizin gündelik politikalarınızdan, ayak oyunlarınızdan, elde ettiğiniz kirli ve sidikli küçük iktidar alanlarınızdan beriyiz.

Beyinsiz İnsanlar Neyin Peşindesiniz 

Katıldığı televizyon programında Mavi Marmara’da bulunanlara ”manyak” diyen Cem Küçük’e bir Mavi Marmara yolcularından Süleyman Çakmak tepki gösterdi. Çakmak, sosyal medya hesabından yayımladığı videoda Küçük’e seslenerek “Sen alemi ahmak, kendini akıllı mı zannediyorsun?” diye sordu ve “Bu toplum, bu cemaat ve Türkiye FETÖ denilen, münafık, iki yüzlü, sinsi bir psikopatın travmasını yaşıyor. Şimdi senin bu yaptıkların bana direkt onu çağrıştırıyor. Kraldan çok kralcı olarak, Reis’in arkasına saklanarak çakallık yaparak sen neyin peşindesin. Beni tanıyor musun benim adım Süleyman Çakmak manyak dediğin insanlardan birisi de benim. Bu işi sonlardır yoksa direkt karşında beni bulursun. O zibidi Adnan Hoca’nı da al gel. Beyinsiz insanlar neyin peşindesiniz ya?” dedi