07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Tuhaf Bir Arda Turan Açıklaması
Tuhaf Bir Arda Turan Açıklaması

Tuhaf Bir Arda Turan Açıklaması

Referandumda ‘evet‘ oyu vereceğini açıklayan Barcelona‘da oynayan milli futbolcudan bir tuhaf açıklama daha.. “Ben başından beri Erdoğan‘ı destekliyorum, yaptıklarına inanıyorum” diyen Turan,  ‘Hayır‘ dediğini açıklayan Oyuncular Sendikası Başkanı Meltem Cumbul‘a birlikte video çekme teklifi götürdüğünü söyledi.

İşte Sözcü gazetesinden Özlem Gürses’e konuşan Arda Turan o açıklamasından başlıklar;

“Başından beri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyorum”

Arda Turan, kendisini ‘hayır’ demeye ikna etmeye çalışan ekibinin her gün Barış Manço’nun ‘Hayır’ şarkısını çaldıklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı her dönem desteklediğini belirten Arda Turan “Ben başından beri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekliyorum, yaptıklarına inanıyorum” dedi.

Babasının Ecevit’çi olduğunu kendisinin ise gençliğinden beri sağa daha olduğunu söyleyen Arda Turan, “Ama ben hep sağdaydım, gençliğimden beri sağ hareketlerin içindeydem” dedi.

Meltem Cumbul’a birlikte video çekme teklifi

‘Hayır’ dediğini açıklayan Oyuncular Sendikası Başkanı Meltem Cumbul’a birlikte video çekme teklifi götürdüğünü de belirten Turan “Meltem Cumbul’la telefonda konuştum, acaba bir hayırcı ve bir evetçi ortak bir video mu çeksek diye” dediğini de ifade etti.