07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Tetikçi de Devreye Girdi… İftira Atıp Tehdit Etti

Tetikçi de Devreye Girdi… İftira Atıp Tehdit Etti

Cumhuriyet gazetesi internet sitesinin Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Oğuz Güven’in tutuklanmasının ardından AKP tetikçisi Cem Küçük de devreye girdi. Küçük yandaş kanal TGRT’ekranlarından açıkça tehdit etti. “Kanyon biçti” başlığı nedeniyle tutuklanma ağır bir karar” diyen Cem Küçük, Oğuz Güven’e o haberleri yaparsan böyle yamulursun” dedi.

Cumhuriyet gazetesine yönelik abluka devam ediyor. Son olarak cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven, kısa süre içinde değiştirilen ancak sosyal medyada ve yandaş medyada hedef haline getirilen bir haber başlığı nedeniyle tutuklandı.

Tetikçi de devreye girdi, Açıkça iftira atıp tehdit etti

Oğuz Güven’in tutuklanmasına neden olan haber başlığının aslında tutuklama nedeni olamayacağını söyleyen Star yazarı Cem Küçük, TGRT Haber’deki programında bu kez de cumhuriyet.com.tr’yi atmadığı bir başlık üzerinden terörü desteklemekle suçladı.

O haber soruşturmada yok ama tutuklama gerekçesinde var

Oğuz Güven hakkında yürütülen soruşturmada, savcılık fezlekesinde ve soruşturma dosyasında hiç bir şekilde yer almayan ve Suriye’nin Rakka kentinde IŞİD’le çatışmada hayatını kaybeden Ulaş Bayrakaroğlu’nun haberinin cumhuriyet.com.tr’de haber olması tutuklama gerekçesi olarak yazıldı. Cem Küçük ise o haber için “Cumhuriyet gazetesi YPG’li terörist için ‘şehit’ diyor” diyerek, cumhuriyet.com.tr’ye iftira atarak hedef göstermeye devam etti.

İşte AKP tetikçisi Cem Küçük’ün açıkça hedef gösterdiği o konuşması;

Bu da Cem Küçük’ün YPG’li Ulaş Bayrakaroğlu için, Cumhuriyet internet sitesinin “şehit” dediğini iddia ettiği o haber;