07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Tehlikeli Bir Oyun Oynuyor”
“Tehlikeli Bir Oyun Oynuyor”

“Tehlikeli Bir Oyun Oynuyor”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet yürüyüşü ve Maltepe mitingiyle ilgili konuşan AKP Sözcüsü Mahir Ünal, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu parlamentoya ve siyasete saygılı olmaya davet ediyorum. Tehlikeli bir oyun oynamaktadır’ dedi.

“Tehlikeli Bir Oyun Oynuyor”

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, parti genel merkezindeki basın toplantısında konuştu. Ünal’ın açıklamalarından satır başları ise şöyle;

“Kılıçdaroğlu’nun parlamentoya ve siyasete saygılı olmaya davet ediyorum. Kılıçdaroğlu tehlikeli bir oyun oynamaktadır. Seçilmiş meşru hükümeti, gayri meşru edemez, bu millet de buna izin vermez. Sayın Kılıçdaroğlu bu milleti sokakla korkutacaksa bu millet 15 Temmuz cehennemini yaşamış ve tanklara göğsünü siper etmiş bir millettir. Meşru siyaset içerisinde, milli iradenin tecelligahının TBMM olduğunu bilerek siyaset yapmalıdır. Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarının bilmesi gerekir ki, sandıktan 25 milyon oyla çıkmış iradeyi yok saymak faşizmdir. Adalet sokakta aranmaz, sandığı ve seçimi yok sayan, isyan çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, topluma bir anarşizm sunmaktadır.”