07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Süper Kupa Finalinde Gaflet, Delalet ve İhanet
Süper Kupa Finalinde Gaflet, Delalet ve İhanet

Süper Kupa Finalinde Gaflet, Delalet ve İhanet

Beşiktaş ile Konyaspor arasında oynanacak Süper Kupa finali maçına Beşiktaşlı taraftarların ‘Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa’ yazılı pankartı alınmadı. Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi maçında “Başkomutan Erdoğan” pankartına izin verilmişti.

Süper Kupa Finalinde Gaflet, Delalet ve İhanet

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş-Konyaspor Süper Kupa maçına, Beşiktaşlı taraftarların üzerinde “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa” yazılı pankartı alınmadı. Pankartın stada alınmama gerekçesinin izinsiz pankart olması olduğu ileri sürüldü.

Başakşehirlilerin “Başkomutan Erdoğan” pankartına izin verilmişti

Sosyal medya kullanıcıları, pankartın stada alınmamasına tepki gösterirken Başakşehir-Club Brugge maçında açılan “Başkomutan” yazılı ve Erdoğan fotoğraflı pankartı hatırlattı. Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı karşılaşmada “Başkomutan Erdoğan” pankartı açılmıştı.

Beşiktaş taraftarı Nuriye ve Semih’i unutmadı

Öte yandan Beşiktaş’ın Beleştepe adlı taraftar grubu maçta KHK ile ihraç edildikleri işlerine geri dönebilmek için 150 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’yı hatırlatarak ‘Nuriye-Semih yaşasın’ pankartı açtı.

Süper Kupa maçıyla ilgili tepki gösterilen bir diğer konu da çok sayıda patlayıcı maddenin tribünlere sokulması oldu. Maçın başında tribünlerden sahaya atılan yabancı maddeler yüzünden oyun bir süre durdu.Sahaya kelebek tabir edilen bıçak fırlatıldı. Maç olaylar nedeniyle bir süre dururken, bıçak maçın hakemi Fırat Aydınus tarafından görevlilere teslim edildi.

Pankartı stada alınmayan Beşiktaşlı taraftarlar tek ses: Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanan Beşiktaş-Atiker Konyaspor Süper Kupa maçında “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa” pankartı stada alınmayan Beşiktaş tribünlerinden “Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa” ve “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları yankılandı.