07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Senin Gibi Şerefsizi Bu Uçağa Alanların A… K….!”
“Senin Gibi Şerefsizi Bu Uçağa Alanların A… K….!”

“Senin Gibi Şerefsizi Bu Uçağa Alanların A… K….!”

Barcelona’da oynayan A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında, takım uçağında Milli Takım’daki prim skandalını yazan gazeteci Bilal Meşe’ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldırdı. Turan ağza alınmayacak küfürler etti.

Hürriyet’in haberine göre, EURO 2016’da yaşanan prim tartışmalarının yansımaları Makedonya’da takım uçağına yansıdı. Barcelona’da forma giyen Milli Takım kaptanı Arda Turan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i de hedef aldı.

“Kimden para istemişiz. Hadi onlar da burada, söyle!”

Arda, “Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz? Kimden prim istemişiz? Konuş şimdi konuş. Hadi, onlarda burada! Burada soruyorum. Kim yazdırdı bunları sana. Kim söylüyor sana bunları söyle hadi.”

“Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a…. k….!”

“Bu ülke böyle ülke! Seni bu uçağa alırlar. Alırlar tabii. Seni bu uçağa alanlara da söylüyorum! Duysunlar. Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a…. k….!”

“O… ç… Biz kimden para dilenmişiz”

“Beni de başkaları gibi zannettin. Şimdi konuş bakalım. Ben futbolu bırakırım ama aileme şerefime laf söyletmem. o… ç… Biz kimden para dilenmişiz. Seni bu uçağa alan kim!”
“Futbolu bırakırım ama şerefime, aileme laf söyletmem. Öyle haber yapamazsın! Patronun Demirören. Sen federasyon başkanının gazetesindesin ya! Federasyon başkanı değil mi senin başkanın. Seni uçağa alanın a…. k….”

Fatih terim sessiz kalmayı tercih etti

Arda Turan bu sözleri sarfederken gazeteci Bilal Meşe’nin boğazına sarıldı.Arda, vurmaya da kalkarken araya giren gazeteciler ve futbolcular olayın daha da skandal bir hale gelmesini engelledi. Arda Turan, uçağın arka bölümüne giderken tüm gazeteci ve basın mensuplarına sinkaflı ifadeler kullandı.
Ve uçakta bu anlar, görüntüler yaşanırken Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 sıra arkasında yaşanan arbedeye hiçbir müdahalede bulunmadı.

Arda Turan’ın hedefindeki isim gazeteci Bilal Meşe o anları anlattı;

“Ana avrat, din iman küfürlere devam ediyordu”

“Uçağa bindik. 12-A’da oturuyordum. Uçak motorlarını çalıştırdı ve kemerimi henüz bağlamıştım ki birden yanımda Bilal Meşeeee diyen bağıran Arda’yı gördüm. Önce şaka yapıyor zannettim. Ancak bir-iki saniye sonra “Ben adamın….aaaaaa……kkkk..ulan” diye bağırarak yüzünde garip bir ifade gördüğüm Milli Takım’ın Kaptanı ile karşı karşıya kalmıştım. Şoktaydım. O hala ana avrat, din iman küfürlere devam ediyordu. Birden yanımıza önce foto muhabirimiz Vedat Danacı geldi. ‘Ne yapıyorsun Arda’ deyip onu sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada salladığı bir yumruk boşa gitti. Aslında Vedat tuttuğu için yumruk boşa gitti. Hadise devam ederken Milli Takım antrenörü Levent Şahin hadiseye müdahale etti. Birde koruma vardı. Onu sakinleştirmeye çalışan. Korumaya da ağzına geleni söyledi. hatta sen kim olursun olun gibisinden laflar etti. Ben bu olaylar sürerken elimi arkaya doğru götürdüm ve hiçbir biçimde kendisine müdahale etmedim. Fatih Terim iyi ki arkaya gelmedi yoksa bu durumda, daha kötü şeyler de olabilirdi diye düşünüyorum. Bence gelmediği iyi oldu. Arda’nın bana ‘seni bu uçağa alanın…’ diyerek ağza alınmayacak küfürler savurduğu insanlar TFF Başkanı Yıldırım demrören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim. ”