07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Şeker Tv
Şeker Tv

Şeker Tv

Türkiye’nin kaderinin görüşüldüğü TBMM genek kurulu hiç bir kanaldan yayınlanmıyor…”Ya laik Cumhuriyet ya da tek adam” görüşmelerini CHP milletvekili Ali Şeker canlı olarak yayınlıyor.

AKP’nin TBMM Başkanlığı’na 316 milletvekili imzasıyla sunduğu partili cumhurbaşkanlığı sistemini öngören 18 maddelik anayasa değişikliğinin Genel Kurul görüşmeleri Türkiye’deki hiç bir televizyondan yayınlamıyor. Ülkenin kaderinin tartışıldığı Genel Kurul’daki görüşmeleri CHP Milletvekili canlı yayınlamak için olağanüstü caba harcıyor.

c1urtu2xeaaduva

c1uqqx1wgaeoh-7

Kendi imkanlarıyla telefon ve tablet bilgisayarından yayın yapan Ali Şeker uzun süre koltuktan çektiği görüntüleri bu şekilde yayınladı.

c1vevc9wiaaqyut

Bir süre sonra canlı yayın tekniğini de geliştirdi. Daha profesyonel bir kamera alarak yayın kalitesini de yükseltti. Meclis genel kurulundaki görüşmeler CHP’li vekilin @draliseker adresinden canlı olarak izlenebiliyor.

Dr. Ali Şeker Kimdir?

1968 yılında Sivas’da doğdu.  1985 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ni kazandı ve 1991 yılında fakülteyi bitirerek Tıp Doktoru oldu.
1992-1993 yılları arasında İliç Devlet Hastanesi Başhekimliği ve İliç Sağlık Grup Başkanlığı görevlerini yürüttü. Mecburi hizmet döneminde yaptığı çalışmalar ve 13 Mart 1992 tarihinde meydana gelen Erzincan depreminde, yerli ve yabancı ekiplerle birlikte 7 gün 7 gece uyumadan yürüttükleri Arama Kurtarma Acil Yardım faaliyetleri, İliç Kaymakamlığı tarafından takdirname ile ödüllendirildi.
AKP’li Esenyurt Belediyesi’nin Nazım Hikmet heykelini kaldırması üzerine, 2006 yılında Kumburgaz’da Barış Parkı içerisine en büyük Nazım Hikmet Heykeli’ni yaptırdı.
17 Ağustos 1999 Büyük Marmara depreminde, Avcılar’da aktif olarak Arama Kurtarma Acil Yardım ve Organizasyon çalışmalarında bulundu. Geceli gündüzlü hizmetleri ulusal basında “Kahraman Doktor” başlıklarıyla yer aldı.
2008 yılında Büyükçekmece ilçesinde vergi rekortmenleri arasında yer aldı.
2004 yılından bu yana Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi’nde ikamet eden Dr. Ali Şeker, öğretmen Sevim Hanım’la evlidir. Can, Cem ve Ceylin Şeker’in babasıdır.