07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Sahte Kabadayı
Sahte Kabadayı

Sahte Kabadayı

100 araçlık konvoyuyla cezaevine gittiği yönünde haberler çıkan ‘Çerkes Cengiz’ lakaplı Cengiz Şıklaroğlu meğer cezaevine gitmemiş… ‘Çerkes Cengiz’ bugün, Çocuk Şube polisleri tarafından gözaltına alındı.

Sahte kabadayı… 100 araçlık konvoyla cezaevi turu şov çıktı

Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu’nun yüz araçlık cezaevi şovu kısa sürdü. “Etrafa korku salmak amacıyla” böyle bir yola başvurduğu belirtilen Çerkez Cengiz, Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten ruhsatsız silah bulundurduğu gerekçesi ile ‘Çocuk Şube’ polisleri tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Çerkez Cengiz lakaplı Cengiz Şıklaroğlu, geçtiğimiz hafta Maltepe Cezaevi’ne 100 araçlık bir konvoyla gelmiş ve 10 aylık cezası nedeniyle cezaevine girdiği yönünde cezaevinin önünde bir açıklama yapmıştı.

Araçlar kiralanmış, adamlar parayla tutulmuş

Lüks araçlarla cezaevine giriş yapan Çerkez Cengiz’in yalanı ortaya çıktı. Polise gelen bir ihbarla Çerkez Cengiz’in evinde arama kararı çıktı ve Çerkez Cengiz, evinde 2 av tüfeği, bir kuru sıkı tabanca ile gözaltına alındı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Örnek Şehit Hayrettin Yıldırım polis merkezine getirilen Cengiz Şıklaroğlu, ifadesi alındıktan sonra Adliye’ye sevk edildi.

Yetenek Sizsiniz ‘in şampiyonu da oradaydı

Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında birinci olan Aref de Çerkez Cengiz’in cezaevi şovunda oradaydı…Aref bu organizasyon için para aldı mı bilinmiyor.

 

Çerkez Cengiz’in çevresine gözdağı vermek için böyle bir yola başvurduğu, cezaevine gelen araçların kiralandığı ve gelen adamların ise para ile tutulduğu öğrenildi. Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefetten gözaltına alınan Cengiz Şıklaroğlu, adliyeye götürülürken basın mensuplarının sorularına “Denetimli serbestlikten yararlandım” dedi.