07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Reina Saldırganı Nasıl Kaçtı?
Reina Saldırganı Nasıl Kaçtı?

Reina Saldırganı Nasıl Kaçtı?

İstanbul’da Ortaköy’deki ünlü gece kulübü Reina’daki kanlı sadırıyı gerçekleştiren  teröristin saldırı sonrası kaçtığı açıklandı. Güvenlik güçleri operasyon başlattı, terörist aranıyor. Peki nasıl kaçtı?

İstanbul’da gece 01.15 sularında ünlü eğlence mekanı Reina’ya uzun namlulu silahla girip vatandaşlara kurşun yağdıran terörist olay sonrası izini kaybettirdi.. 39 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırı sonrası teröristin yakalanması için operasyon başlatıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada teröristi arama çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Emniyetimiz gerekli operasyonları başlattı. Yakın bir zamanda ele geçeceğini ümit ediyoruz” diye konuştu.

İçişleri Bakanı Soylu, teröristin mont-pantolonla içeriye girdiği, dışarıya farklı bir kıyafetle çıktığı yönünde bilgiler olduğunu söyledi.

İşte saldırganın gece kulübüne giriş anı…Üzerinde koyu renkli bir kıyafet ve elinde uzun namlulu silah var.

Bu da saldırganın saldırı sonrasına ait güvenlik kamerası görüntüsü. Üzerinde açık renkli ve Noel baba kıtafetini andıran bir giysi var. Elinde ise silah yok.

MOBESE’ler, güvenlik kamerası kayıtları inceleniyor. Teröristin nasıl kaçtığı, yalnız olup olmadığı, denize mi atladığı yoksa kalabalığa mı karışıp dışarı çıktığı soruları da inceleme sonucunda yanıt bulacak. Bazı görgü tanıkları teröristin içeride Noel Baba şapkası taktığını iddia etmişti.