07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Pedofili Hamisi Nurettin Yıldız, Gülen’den Boşalan Koltuğa Oturdu”
“Pedofili Hamisi Nurettin Yıldız, Gülen’den Boşalan Koltuğa Oturdu”

“Pedofili Hamisi Nurettin Yıldız, Gülen’den Boşalan Koltuğa Oturdu”

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, “6 yaşındaki çocuklarla evlenilebilir” diyen pedofili savunucusu Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız ile ilgili “kadına yönelik şiddet fetvası” içeren bir videosunu paylaşıp basın açıklaması yaptı. Nurettin Yıldız’ın korunduğunu savunan Nazlıaka, Yıldız’ın Fetullah Gülen’den boşalan koltuğa oturtulduğunu iddia etti.

“Pedofili Hamisi Nurettin Yıldız, Gülen’den Boşalan Koltuğa Oturdu”

Bağımsız Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, “6 yaşındaki çocuklarla evlenilebilir” diyen pedofili savunucusu Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız ile ilgili “kadına yönelik şiddet fetvası” içeren bir videosunu paylaşıp basın açıklaması yaptı. Nazlıaka “Pedofili hamisi” dediği Nurettin Yıldız’ın korunduğunu söyleyerek Fetullah Gülen’den boşalan koltuğa oturtulduğunu iddia etti.

İşte Aylin Nazlıaka’nın açıklamasından başlıklar;

“Pedofili hamisi kadınların nasıl dövüleceğini anlatıyor”

“Son 15 yılda artan gericilik toplumun her bir öznesini esir almış durumda. İktidar eliyle büyütülen bu gericilik kuşkusuz en çok kadınları hedef alıyor. Son yıllarda kendini “âlim, hoca, profesör” diye tanıtanların cehaleti ile sıkça karşılaşır olduk. Bu öyle bir cehalet ki kadınlar hakkında her gün ahkâm kesip kadınlar “hayır” dediğinde çıldırıyorlar. Adı güya hoca olan bir kişi kalkıp “Ramazan’da yemek yiyen kadın dayak yer” deyip şiddet çığırtkanlığı yapıyor, hükümet kanadından ses çıkmıyor. “Kadınla tokalaşan erkek cehennemde yanar” diyen sözde rektör hala o koltukta oturuyor. “6 yaşında çocukla evlenilebilir” diyen PEDOFİLİ HAMİSİ Nureddin Yıldız hakkında açtığımız davalar jet hızıyla takipsizlik ile sonuçlanıyor.”

“6 yaşında kız çocukları ile evlenilebilir’ diyen bir pedofili hamisi”

“Videoda açıkça kadınların nasıl dövüleceği, hangi koşullarda dövülürse uygun olacağı anlatılıyor Nureddin Yıldız tarafından. Hatırlayın kimdi Nureddin Yıldız: Bu kişi adlı adınca bir gericidir, bu kişi “6 yaşında kız çocukları ile evlenilebilir” diyen bir pedofili hamisidir, bu kişi “kız çocukları cehennem kadar risklidir” diyen bir yobazdır, bu kişi “bir kadın çalışmayı tercih ederek fuhuşa hazırlık yapmış olur” diyen bir sapıktır. Nureddin Yıldız AKP’nin gericilik yansımasıdır, sahibinin sesidir.”

“Şikayetlerimize jet hızıyla takipsizlik verildi”

“Bu kişiyle ilgili sayısız suç duyurusunda bulunduk. Şikâyetlerimize jet hızıyla takipsizlik verildiği yetmedi bir de suçlu hale geldik. Nureddin Yıldız kendisine pedofil diyen Orhan Gökdemir hakkında şikâyetçi oldu ve Gökdemir 2 bin 900 TL para cezasına çarptırıldı. “6 yaşındaki çocuklarla evlenebilir” diyen Nurettin Yıldız, bu sözleri “sapıklık” olarak nitelendirilen Oda TV Haber Müdürü Barış Terkoğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcı ‘hakaret’ suçlamasıyla iddianame hazırladı ve Terkoğlu hakkında hapis cezası istedi. Nureddin Yıldız’ın sohbetlerinde söylediği gerici beyanları kendi hesabımdan paylaştığım için linçe uğradım, üstelik o videolar sosyal medyadan her ne hikmetse kaldırıldı.”

“Fetullah Gülen’den boşalan koltuğa bir cemaat lideri olarak Nureddin Yıldız mı oturtuldu?”

“Şimdi tüm bunları anlattıktan sonra soruyorum: Fetullah Gülen’den boşalan koltuğa bir cemaat lideri olarak Nureddin Yıldız mı oturtuldu? Geçtiğimiz dönemlerde Fetullah Gülen hakkında bir şey söylediğimizde linç edilirdik; şimdi aynısını bu adamda yaşıyoruz. AKP’nin yeni “muhterem hoca efendileri” Nureddin Yıldız mı oldu? Bu nasıl bir dokunulmazlık halidir ki sapkın beyanlarda bulunan bu kişi hakkında tek bir işlem yapılmaz? Bu nasıl bir korumadır ki yaptığı şeyin pedofili savunuculuğu olduğu açıkça belli olan bu kişinin işlediği suça suç diyenler cezalandırılır?”