07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Özel Güvenlik Terörü Bu Sefer Hastanede
Özel Güvenlik Terörü Bu Sefer Hastanede

Özel Güvenlik Terörü Bu Sefer Hastanede

İstanbul, Kartal Yavuz Selim Hastanesi’nde annesini bekleyen hasta yakını Erman Aksoy, hastanenin özel güvenlikleri tarafından dövüldü…

 Özel Güvenlik Terörü Bu Sefer Hastanede

Odatv’den Feride Eylem Altınışık’ın ghaberine göre Erman Aksoy, Kadın Doğum Servisi’nde ameliyat olacak annesine refakatçi olacak ablasını beklerken özel güvenlik görevlilerin önce tacizine sonra şiddete maruz kaldı. Aksoy olayı şöyle anlattı;

“Bu ne yapıyor burada?”

“Annemin kaldığı odada babam ve teyzem ile birlikte, refakatçi olarak o gece hastanede kalacak olan ablamı bekliyorduk. Ablam Gebze’den işten geldiği için yemek yiyip yanımıza gelecekti. Saat 19.30’da ziyaret saati bitmesi nedeni ile bir güvenlik görevlisi odaya geldi. Fakat biz oradayken ziyaret saatinin bitmesine daha vardı. Kendisine nazik şekilde ablam geldiğinde odayı boşaltacağımızı ilettik. O sırada çok kaba ve saldırgan bir şekilde eli ile beni göstererek ‘Bu ne yapıyor burada, bu da mı kalacak burada?’ dedi. Odanın kapısındaydım. Ben kalmayacağımı, çıkacağımı belirttim.”

“3 güvenlikle geri döndü. Yere yatırıp tekmelemeye başladılar”

Bunun ardından 3 görevli ile geri dönen güvenlik görevlisinin kendisine vurmaya başladığını söyleyen Aksoy, “Güvenlik görevlisi bana kafa attı. Beni yere yatırdılar ve tekmelemeye başladılar. Bir tanesi üzerime oturdu. Vücudumun çeşitli yerlerine darbeler aldım. Kafam tekmelendi. Daha sonra sivil giyimli 3 ya da 4 kişi de beni hırpalamaya dahil oldular. Burnum kırıldı ve üst dudağım patladı. Kendimi sadece beni tutan birinin elini ısırarak korumaya çalıştım. Babam, teyzem ve diğer hasta yakınları bizi ayırmaya çalıştı. Beni saldırganların ellerinden kurtardılar. Teyzem ve ameliyat olacak annemi savurdular. Sonucunda her ikisi de yere düştü” dedi.

Saldırganların elinden kurtulan Aksoy, darp raporu alarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulunurken, hastane yönetimi Mualla Aksoy’un ameliyatını tansiyonunun düşmemesi gerekçesiyle iptal etti.