07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Müsterih Olun. Türkiye Kazanacak”
“Müsterih Olun. Türkiye Kazanacak”

“Müsterih Olun. Türkiye Kazanacak”

16 Nisan referandumunun tarihi yazıldığında bu tarihin en önemli unsurlarından biri  Ergenekon ve Balyoz davalarının mağduru emekli askerlerin oluşturduğu #hayırlıkonvoy olacak. 1 Mart 2017 günü Anıtkabir’de Ata’yı selamladıktan sonra başlayan konvoyun yol haritasında Kırıkkale-Amasya-Kastamonu-Karabük-Zonguldak-Konya-Burdur-Isparta var. Karabük durağında Nasuh Bektaş aracılığı ile #hayırlıkonvoy neler yaşadıklarını ve duygularını Gazeteport ile paylaştı. İşte  demokrasi ve Cumhuriyet aşığı isimlerin söyledikleri;

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz: kontrolsüz güç güç değildir. O yüzden yollardayız. Halkımıza gerçekleri anlatmak için yola çıktık. Hayır çıkacağını ve Türkiye’nin kazanacağını düşünüyorum.

Emekli Amiral Fikret Güneş; Hayırlı konvoyla yola çıktık ülkenin bir dönüm noktasında olduğunu düşünüyoruz.

Emekli Kurmay Albay Ali Türkşen: Bir ‘hayır’da bin hayır vardır diyoruz. hayırlı konvoy olarak yollara düştük. Halkımızın 17 Nisan sabahına hayırlı bir tercih yaparak uyanmasını diliyoruz.

Teğmen Mehmet Çelebi: Hayırlı konvoya başladık. Umudumuz ve inancımız daha da arttı. Halkımız direniş ve umuda can veriyor. Ve direniş yeni umutlara açılıyor.

Emekli Koramiral Atilla Kezek: Hayırlı konvoy yolda. Her şey çok iyi gidiyor. Müsterih olun bu işin sonu da ülke için hayırlı olacak.

Emekli Deniz Kurmay Albay Bora Serdar: Bu yola bağımsızlık ve bir karakter yoğunluğu içinde çıktık. Bir sponsorumuz yok. Kendi insiyatifimizle yoldayız. Hepimiz demokrasi ve Cumhuriyet için bu yola baş koyduk.