07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kim Bu Tutuklu?
Kim Bu Tutuklu?

Kim Bu Tutuklu?

MHP’den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ’dan dikkat çekici bir açıklama geldi. “AKP Kilis teşkilatından birisi açıklama yaptı. ‘Hayır diyenler, Türk ve Müslüman değildir’ dedi. Ve 16 Mart’ta da Kilis’te bir tutuklama gerçekleşti. Şimdi bu tutuklama gizli tutuluyor, mahkeme karar almış. Ben mahkemenin almış olduğum kararı önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapıp açıklayacağım” dedi.

MHP’den ihraç edilen Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, referandum çalışmaları kapsamında dün akşam saatlerinde geldiği Elazığ’daki bir otelde, vatandaşlarla buluştu. İşte özdağ’ın konuşmasından o bölüm;

 

“16  Mart’ta bir tutuklama gerçekleşti. Gizli tutuluyor”

“AKP Kilis teşkilatından birisi açıklama yaptı. ‘Hayır diyenler, Türk ve Müslüman değildir’ dedi. Ve 16 Mart’ta da Kilis’te bir tutuklama gerçekleşti. Şimdi bu tutuklama gizli tutuluyor, mahkeme karar almış. Ben mahkemenin almış olduğum kararı önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapıp açıklayacağım. Tutuklamanın neden yapıldığını, tutuklama sonrası kim kimlerim emri ile hangi evlere gidip ne konuda baskı yaptığı tutuklananın da kimin akrabası olduğunu kendileri açıklasınlar.”