07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “İzmir Marşı da, Tekbir Getirmek de Siyasidir”
“İzmir Marşı da, Tekbir Getirmek de Siyasidir”

“İzmir Marşı da, Tekbir Getirmek de Siyasidir”

Stadlarda söylenen İzmir Marşı’na siyasi diyen, ‘evet’çi Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen yeni bir açıklama daha yaptı. Dilmen;”Maç penaltılara kaldı hemen Allah’u Ekber diyorlar. Maçlarda İzmir Marşı’nın söylenmesi gibi tekbir getirmek de siyasidir.” ifadelerini kullandı.

“İzmir Marşı referandum öncesi niye yoktu”

Rıdvan Dilmen NTVSpor’da katıldığı canlı yayında konuyla ilgili, “İzmir Marşı için kızım bile bana mesaj attı. ‘Baba bu ne ya!’ dedi. İzmir Marşı için bana küfür edenleri mahkemeye vereceğim. İzmir Marşı referandum öncesi niye yoktu. Yeni mi yazıldı bu marş. Eğer stada gelen insanlar siyasi bir mesaj olarak kullanmıyorsa herkesten özür dilerim. İzmir Marşı ile Atatürkçülük olmaz” ifadelerini kullandı.

 

“İzmir Marşı da, Tekbir Getirmek de Siyasidir”

“Maç penaltılara kaldı hemen Allah’u Ekber diyorlar. Maçlarda İzmir Marşı’nın söylenmesi gibi tekbir getirmek de siyasidir. Bu işler dua ile olsa, Suudi Arabistan her yıl şampiyon olur.”

“Benim Babam Selanikli”

“Bunların olmaması gerekir. Cumhurbaşkanımız siyaset yaptığı sürece her türlü yanındayım, istedikleri kadar küfür etsinler. Kimse benim Atatürk sevgimi tartışamaz. Babam Selanikli benim.”