07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “İlk Laik Şeytan’dır…Dünyada Ne Kadar Hırsız, P… Varsa Laiktir”
“İlk Laik Şeytan’dır…Dünyada Ne Kadar Hırsız, P… Varsa Laiktir”

“İlk Laik Şeytan’dır…Dünyada Ne Kadar Hırsız, P… Varsa Laiktir”

 İmam Hatip Ortaokulu Müdürünün Facebook hesabından skandal paylaşımlar… Aynı zamanda Nevşehir Eğitim-Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı olan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İskender Çınar‘ın, Facebook hesabından “İlk laik şeytandır. Dünyada ne kadar hırsız, p… varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı paylaşımları ortaya çıktı.

Cumhuriyet gazetesinden Ozan Çepni’nin haberine göre, laikliğe küfreden müdür ayrıca, 2024’te hilafetin geri geleceğini belirterek “Nasıl dinsizleştirildik” başlığı altında Cumhuriyet’in kuruluş dönemindeki devrimleri de hedef aldı.

“İlk laik Şeytan’dır…Dünyada ne kadar hırsız, p… varsa laiktir”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP’li milletvekillerini ve Cumhuriyet gazetesini de  hedef gösteren paylaşımlarda bulunan Çınar, İstanbul saldırısının yaşandığı yılbaşı gecesinde “İlk laik Şeytan’dır. Allah var kabul ederim ama koyduğu kanunları kabul etmem demektir laiklik. Kafirliktir laiklik. Dünyada ne kadar hırsız, p… varsa laiktir” ifadelerinin yer aldığı görselleri paylaştı.

Hilafet çağrısı

Çınar’ın ayrıca hesabından hilafet çağrıları da yapması dikkat çekti. “Nasıl dinsizleştirildik” başlığı altında medreselerin kapatılması, hilafetin kaldırılması, Arapçanın yasaklanması, ezanın Türkçeleştirilmesi ve laiklik ilkesinin anayasaya girdiği yılları paylaşan Çınar, “2024 de hilafet geri gelecek. Diğerlerini söylemeye gerek bile yok” yorumunda bulundu.

İşte o İmam Hatip Müdürünün Facebook sayfası;

3000e359-0d24-405e-9843-9d848d1911e4