07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Hayırlı İhraçlar”
“Hayırlı İhraçlar”

“Hayırlı İhraçlar”

MHP’den ihraç istemiyle disipline sevk edilen isimler Sinan Oğan, Yusuf Halaçoğlu, İsmail Ok ve Nuri Okutan kararı değerlendirdi.

Ülkücü İradenin Temsilcisiyiz

Isparta Milletvekili Nuri Okutan, “Ülkücüler de ‘hayır’ diyor. Dolayısıyla biz gerçek Milliyetçi Hareket Partisi’nin programının, beyannamesinin ve ülkücü iradenin temsilcisiyiz” dedi. Okutan, MHP’nin parti programı ve seçim beyannamesinde gösterildiği şekilde parlamenter sistemi benimseyen ve bunun savunucusu olan çizgide yürüdüklerini kaydetti.

“Bahçeli İstedi Diye Sözümüzden Dönemeyiz”

Balıkesirli Milletvekili İsmail Ok, disipline sevk edilmesini şeref madalyası olarak gördüğünü ifade ederek, “Bahçeli istedi diye sözümüzden dönemeyiz” dedi. Okutan şunları söyledi;

“Devleti yöneten en üst yetkililer bu tehditleri daha da arttıracak ve referandumla Türkiye’yi karşı karşıya bırakacaklar. Bu referandumda şahsım, daha önce de olduğu ve MHP’nin tüzüğünde de yazdığı gibi, vaat ettiğimiz demokratik parlamenter rejimin eksikliklerinin giderilip günçlendirilmesinden yana olduğumuzu ve aynı yerde durduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum”

“Hayır’ın Önde Olması Telaşlandırdı”

MHP genel başkan adayı  Sinan Oğan da twitterdan açıklma yaptı. “Tabanın bizim arkamızda Hayır yolunda kenetlendiğini görünce çareyi ihraç etmekte buldular. İhraçlar çare değil…
HAYIRlı İhraçlar… Benim ve 3 vekilimizin ihracı Hayır oylarının önde gitmesi telaşındandır. HAYIRlı İhraçlar”