07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Hayır Standında Gerilim!

Hayır Standında Gerilim!

Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere öğle saatlerinde Tarabya Köşkü’nden çıktı.ktan sonra, önce Hacıosman Metro istasyonu yanında kurulan Evet standını ardından da Evet standının hemen yakınında kurulan Hayır çadırını ziyaret etti. Erdoğan, kurulan çadıra girerek içeridekilerle yaklaşık 15 dakika konuştu.

Çadırdaki CHP’lilerle konuşan Erdoğan, “Sizin başkanınız yalancı” dedi. CHP’liler ise Erdoğan’a “Siz de diktatörlük istiyorsunuz, tek adamlık istiyorsunuz” şeklinde karşılık verdi.

Cumhuriyet ve ABC gazetesi haberine göre; CHP kadın kollarında çalışan ve şu an Sarıyer Belediyesi’nde görevli bulunan bir kadın “Genel Başkanımız burada yok. Ona hakaret ediyorsunuz.” diye itiraz etti. Bu arada konuşmaları çeken Sarıyer Belediyesi kamerasına Erdoğan’ın korumaları “Kapatın kapatın” diyerek müdahale etti.

Sarıyer Belediyes’nde görevli kadının “Burada kadınlara da hakaret ediyorsunuz” itirazına Erdoğan, “Genel Başkanınız da yalancı, siz de yalancısınız” diyerek sinirli bir şekilde cevap verdi.

Kadının “Asıl siz yalan söylüyorsunuz” sözlerine sinirlenen Erdoğan, çadırı terk etti.

İşte Erdoğan’ın Hayır çadırı ziyaretine ait görüntüler;