07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » ‘HAYIR’ Bildirisi Dağıtanlara Bıçaklı Saldırı
‘HAYIR’ Bildirisi Dağıtanlara Bıçaklı Saldırı

‘HAYIR’ Bildirisi Dağıtanlara Bıçaklı Saldırı

İstanbul Ümraniye‘de referandum için ‘HAYIR‘ bildirisi dağıtanlara bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda bir kişi yaralandı.

İleri Haber’in haberine göre, İstanbul Ümraniye’de başkanlık referandumu için ‘hayır’ bildirisi dağıtan Birleşik Haziran Hareketi  üyelerine 5-6 kişilik bir grup bıçaklı saldırı gerçekleştirdi. Saldırıda bir kişi yaralandı. Yaralanan HAZİRAN üyesinin hastaneye kaldırıldığı ve durumunun iyi olduğu bildirildi.

“Saldırılar sonucu değiştirmeyecek, sonunda HAYIR kazanacak”

Birleşik Haziran Hareketi’nden açıklama:

Ümraniye HAZİRAN Hareketi üyelerinin 16 Nisan referandumu için bildiri dağıtımı yaptıkları esnada uğradıkları saldırıya ilişkin HAZİRAN İstanbul kısa bir açıklama yayımladı.

“26 Şubat Pazar günü saat:14.00’te. Ümraniye Çarşı Meydanı’nda buluşuyoruz. 25 Şubat Cumartesi günü Ümraniye Çarşı Meydanı’nda HAYIR bildirisi dağıtan HAZİRANCILAR’a yönelik olarak bir grup faşist çete tarafından bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda yaralanan arkadaşımızın sağlık durumunda endişe edici bir durum bulunmamaktadır. Gerçekleştirilen bu saldırılar HAYIR’ı susturamayacak, ne yapılırsa yapılsın HAYIR kazanacak. 26 Şubat Pazar günü saat:14.00’te. Ümraniye Çarşı Meydanı’nda yapılan saldırıyı kınamak üzere buluşuyoruz.”