07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Hainlerin Koyduğu Sistemi Değiştireceğiz”
“Hainlerin Koyduğu Sistemi Değiştireceğiz”

“Hainlerin Koyduğu Sistemi Değiştireceğiz”

Daha önce “1923’te koskoca 650 yıllık çınara darbe yaptılar. Cumhuriyet kuruldu” deyip tepkiler üzerine çark adan AKP’li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, yine Cumhuriyet’e ve Atatürk‘e saldırdı: “Biz öyle bir milletiz ki 1000 yıl Avrupalılara ‘Dur’ dedik. Sonra içimizdeki hainler yüzünden bir dönem tökezledik lakin 16 Nisandan sonra  hainlerin koyduğu sistemi değiştireceğiz.

İşte yerelgaste’nin haberine göre, AKP’li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun o açıklaması;

“16 Nisan’dan sonra hainlerin koyduğu sistemi değiştireceğiz”

 

“Bunlar, Anayasa değişikliğinden çok korkuyorlar. Biz öyle bir milletiz ki 1000 yıl Avrupalılara ‘Dur’ dedik. Biliyoruz ki onlar bu topraklardan geçip aşağılara indikçe insanlara zulmedecekler, huzuru bozacaklar. 1000 yıl boyunca atalarımız bu zulümlere engel oldu. Sonra içimizdeki hainler yüzünden bir dönem tökezledik lakin 16 Nisandan sonra tekrar eski gücümüze kavuşacak ve bu hainlerin koyduğu sistemi değiştireceğiz”

Daha önce tepkiler üzerine çark etmişti

Kadıoğlu, “10 yılda Osmanlı’yı tarumar ettiler, yıktılar. 1923’te de koskoca 650 yıllık çınara darbe yaptılar. Cumhuriyet kuruldu. İçinden ihanet edenler, ejdada hainlik edenler olunca hayır gelmiyor. Bu milleti, millet yapan değerlere saldırmaya başladılar” demişti.

İşte Kadıoğlu’nun video kaydı da olan ancak tepkiler üzerine “ben öyle demedim” dediği o konuşması;