07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Hadsiz… Mahlukat… İnsanlıktan Nasibini Almamış…”
“Hadsiz… Mahlukat… İnsanlıktan Nasibini Almamış…”

“Hadsiz… Mahlukat… İnsanlıktan Nasibini Almamış…”

Kılıçdaroğlu’nun başlattığı adalet yürüyüşüne sosyal medyadan yayınladığı video ile Kılıçdaroğlu’nu ve Adalet Yürüyüşü’ne katılanları ölümle tehdit eden AKP Karabağlar Meclis üyesi Kavuz’a CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız çok sert tepki gösterdi.

“Hadsiz… Mahlukat… İnsanlıktan Nasibini Almamış…”

Video ile ilgili olarak CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’ın suç duyurusunda bulunurken, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, bir açıklama yaparak  Kavuz’a çok sert tepki gösterdi.

İşte o açıklama;

“Hukuki yollardan kendisine gereken had bildirilecektir”

“Türkiye’de yok olan adaletin yeniden inşa edilmesi, sesini duyuramayan tüm mağdurların uğradığı haksızlıkların son bulması, hukukun yeniden uygulanması için, siyasi tarihimizde eşi benzeri görülmemiş bir demokratik hareket başlatarak, adalet yürüyüşüne çıkan Sayın Genel Başkanımızı ve onun yol arkadaşlarını ölümle tehdit eden bu hadsize, haddini bildirmek boynumuzun borcu. Elbette ki, hukuki yollardan kendisine gereken had bildirilecektir.Saçma sapan bir tiyatral gösteriyle, haddini aşan, adeta bir çete lideri, bir mafya özentisi cahil gibi edepten ve ahlaktan yoksun, ölüm tehditleri savuran AKP Karabağlar meclis üyesi Emrullah Kavuz’u bu tehditleri savurduğuna pişman edeceğiz. Bu işin peşini asla bırakmayacağız ve hukuki olarak sonuna kadar takipçisi olacağız.”