07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Gay Barda Homofobik Bir Muhafaza”kâr”
Gay Barda Homofobik Bir Muhafaza”kâr”

Gay Barda Homofobik Bir Muhafaza”kâr”

Niran Ünsal bu sefer de gay barda ortaya çıktı. Daha önce LGBTİ bireyler hakkında ayrıştırıcı ve homofobik açıklamalar yapan Ünsal bir süre önce de “ticari olarak çok ciddi bir kayıp” diyerek türbanı çıkarıp, eski hayatına dönmüştü.

Odatv’de yer alan habere göre, bir yıl önce tesettüre girdikten sonra “ticari kayıp yaşadım” diyerek başını açaraktartışmalara neden olan şarkıcı Ünsal şimdi de, yaklaşık üç yıl önce eşcinsellere yaptığı hakaretlerin ardından “SIXTIEES Clup Ankara” isimli gay barda sahne aldı. Ünsal’a LGBTİ’lerden büyük tepki geldi. Türkiye LGBTİ Birliği o gay bara gitmeme kararı aldı.

niran-unsal

Niran Ünsal’ın gay barda sahne almasına Türkiye LGBTİ Birliği sosyal medya hesabından tepki göstererek, “Niran Ünsal adlı Homofobik bu gece Ankara’da Sixtiees adlı Gay Bar’da sahne alıyor. Arkadaşlarımız ve dostlarımız zaten gitmez. Gitmek isteyenler de Hande Kader, Eylül Cansın’ı bir kere düşünüp öyle gitsin.” diye yazdı.

LGBTİ’lileri hedef almıştı

Şarkıcı Niran Ünsal sosyal medya hesabından, 2014 yılında İstanbul’da gerçekleşen Lady Gaga konserine giden LGBTİ bireylerin fotoğraflarını paylaşıp hedef alan Ünsal, “Bizim çabamız işte bu gidişata dur demek içindir, bunu istiyorsanız amenna! Türk bu değildir! Telaşımızın asıl sebebi budur!!! Anneler babalar bu ülkenin gençliğini zehirleyenlere dur demek boynumuzun borcudur! Cinsel tercihlerinden bize ne git evinde yaşa! Evlatlarımıza böyle şarlatanlıklar yaparak örnek olamayacaksınız” diye yazmıştı.