07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Futbolda “FETÖ” Kavgası
Futbolda “FETÖ” Kavgası

Futbolda “FETÖ” Kavgası

Mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için Galatasaray yönetimi üyelikten ihracını tekrar görüşmek için olağanüstü toplandı. Kritik toplantı sonucu Galatasaray Yönetim Kurulu, tüzükteki maddeyi esas alarak Hakan Şükür ve Arif Erdem’i kulüp üyeliğinden aidatlarını yatırmadıkları gerekçesi ile ihraç etti.

Yurtdışına kaçan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem’in Galatasaray üyelikten ihraç talebi mali genel kurulda oy çokluğuyla reddedilmişti. Bu kararın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin reddedilmesine tepki göstermiş, Galatasaray’ın bu kararı düzeltmesi gerektiğini belirtmişti.

Galatasaray’ın ihraç kararından sonra taraftar grupları Ultraaslan, Çarşı ve 12 Numara arasında çok sert karşılıklı tartışma yaşandı.

Galatasaray taraftar grubu @ultrAslan hesabından yazılan

“Fetöcübaşı İhsan Kalkavan ile 3 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYONLUK YAŞAYAN Beşiktaşlılar ÖNCE VARSA ŞEREFİNİ SONRA GEÇMİŞİNİ HATIRLASIN.” sözlerine
@forzabesiktas Twitter hesabından karşılık verildi.

“Kara sineğe ilacı basarsın, çırpınırken kanatları altta kalır, son bi vızıldar ya böyle, işte o hesap… cızzzzzzzzz”

ultra

carsi

@ultrAslan’ın Fenerbahçe’ye yönelik “KENDİ TESİSLERİNDE yöneticileri ve FETÖCÜ SAVCILARLA OMUZ OMUZA dostluk maçları YAPAN Fenerbahçeliler ÖNCE HADDİNİ SONRA GEÇMİŞİNİ BİLSİN.” sözlerine taraftar grubu
@12numaraorg sert karşılık verdi..

“Galatasaray, 15 Temmuz’a ihanet etmiş, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmıştır. Sorumluları Dursun Özbek ve yönetimidir. Kurtulamazsınız.

Hakan Şükür ve Arif Erdem’i FETÖ üyeliğinden değil de, aidat ödemedikleri için ihraç etmek REZALETİN ÖNDE GİDENİDİR.”

12numara