07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Denizli’ye Kayınbirader Dayağı
Denizli’ye Kayınbirader Dayağı

Denizli’ye Kayınbirader Dayağı

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli, eşi Evin Elçi’nin kendisinden boşanmak için 5 milyon lira istediğini ve kayınbiraderleri tarafından dövüldüğünü ileri sürerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İşte Mustafa Denizli’nin 6 yıllık eşi Elvin Elçi’nin evi terk etmesi üzerine, boşanma aşamasına geldiklerini anlatarak başladığı şikayet dilekçesinden detaylar;.

“5 milyon lira vereceksin”

Ünlü futbol adamı, yalnız yaşadığı eve 21 Eylül’de kendisini terk eden eşinin aniden geri geldiğini, evdeki çalışanı zorla dışarı çıkarmaya çalıştığını ileri sürdü. Ne olduğunu anlamaya çalışan Denizli, birden eşinin abileriyle karşı karşıya kaldığını, yaşadığı şaşkınlık sonrası, kayınbiraderlerinin eve nasıl girdiklerini anlamaya çalıştığı sırada kayınbiraderlerinin tehditlerine maruz kaldığını anlattı. “Boşanmak için bize 5 milyon lira vereceksin” diyerek tehditler savuran kayınbiraderlerinin bir müddet sonra evi terk ettiğini kaydetti. Yaşadığı şokun ardından 25 Eylül günü eşinin ve kayınbiraderlerinin yeniden evine geldiğini belirten Denizli, boşanma davası için istedikleri parayı vermediği için kayınbiraderleri tarafından darp edildiğini belirtti.

“Bak biz aşiretiz”

Başına ve boynuna aldığı darbeler sonucu yere düştüğünü anlatan Denizli, kayınbiraderlerinin tehdit ve darba saatlerce devam ettiğini belirtti. “Bak biz aşiretiz seni öldürürüz. Kafana sıkarım senin lan. Bir tek seni öldürmeyiz hem de bütün sülaleni öldürürüz” diyerek kendisini ve ailesini ölümle tehdit eden kayınbiraderinin sözleri ardından can güvenliğinden endişe eden Denizli, ailesine yaşadığı bu durumu anlatmaya karar verdiğini kaydetti.

“Psikolojim bozuldu”

Büyük kızının evine giderek yaşadıklarını anlatan ünlü teknik direktör, aldığı darbeler sonrası vücudunda yer alan morluk ve darp izlerini ise ailesine utanarak anlattığını belirtti. Denizli dilekçenin sonunda ise “Yaşadığım fiziki ve psikolojik saldırı sonrası psikolojim bozuldu. Ailemin ve kendi can güvenliğimden endişe ediyorum. Hiçbir kabahatim yokken mağdur oldum. Yaşadığım darp sonrası hissettiğim korkuyu kelimelerle anlatmam mümkün olamaz. Bayıldım ve adeta ölümle burun buruna geldim. Evin Elçi’nin ve ağabeylerinin cezalandırılmasını istiyorum” ifadelerini kullandı. Denizli, evine gizlice giren kayınbiraderlerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerini, darp raporunu delil olarak sunarak, ev çalışanlarının tanık olarak dinlenmesini istedi. Denizli’nin şikâyeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.