07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bu Da Veli Terörü
Bu Da Veli Terörü

Bu Da Veli Terörü

Antalya’da lise öğrencisinin akrabaları okulu basıp, öğretmeni dövdü. Yüzüne aldığı yumruk darbeleri sonrası hastaneye kaldırılan öğretmen, polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Hürriyet gazetesinden Salim Uzun’un haberine göre Şehit Serkan Çölkesen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak görev yapan Murat Kederoğlu, 11’inci sınıfta okuyan öğrencisinin akrabaları tarafından okul içinde linç edilmek istendi… Yüzüne aldığı yumruk darbeleri sonrası hastaneye kaldırılan Kederoğlu, polis merkezine giderek şikâyetçi oldu.

Olayı Türk Eğitim-Sen Antalya Şube Başkanı Bünyamin Seçme anlattı. Seçme,”11’inci sınıf öğrencisi derse geç kalıyor. Öğretmenimiz de bu öğrenciyi doğal olarak derse almıyor. Öğrenci de yaşadıklarını babasına anlatıyor. Baba, 2 akrabasıyla birlikte okulu basıyor” dedi.

Öğretmen şikayetçi oldu

3 kişinin okulun güvenlik görevlisini darp ederek sınıfa kadar çıktıklarını anlatan Seçme, “Bu vahşi adamlar öğretmenimizin ders yaptığı sınıfa kadar girip kendisini darp ediyorlar. Öğretmenimiz yüzüne çok sayıda yumruk almış. Kendisi rapor aldıktan sonra polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. Polis, söz konusu kişilerin kısa sürede yakalanacağını söyledi” diye konuştu.

“Biz daha ne olduğunu anlamadan 3 kişi öğretmenimize saldırdı”

Okulda yaşananlarla öğrenciler şöyle anlattı;: “Biz daha ne olduğunu anlamadan 3 kişi öğretmenimize saldırdı. Olayda ismi geçen arkadaşımız ise kavgaya müdahale etmedi. Çok korktuk. Öğretmenimizi dövenler hızla okuldan dışarı çıkıp gözden kayboldu.”