07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bu da AK Provokatör
Bu da AK Provokatör

Bu da AK Provokatör

Sakarya’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘na “CHP’liyim” deyip Atatürk’ün ilkelerini ev başkanlık sitemini okudunuz mu?” diye soran Yakup Çoruh adlı bir vatandaş, AKP’li çıktı. Çoruh aynı zamanda sıkı bir Hüseyin Avni Coş sevdalısı…

Sakarya’ya giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu  TEM Otoyolu gişeleri çıkışında karşılayanlar arasında bulunan Yakup Çoruh adlı bir vatandaş, CHP liderinden Atatürk’ün ilkelerini saymasını istemiş ve bir anayasa maddesini sormuştu.

“AKP’li değilim” demişti 

Odatv’nin haberine göre, AKP’li olmadığını söyleyen Çoruh’un, AKP’li olduğu ortaya çıktı. Öyle ki Çoruh, sosyal medya hesabında başta Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok AKP’li siyasi ile çekildiği fotoğraf paylaşmış.

foto1

Tayyip Erdoğan ile çekildiği fotoğrafı Facebook hesabına koyan Çoruh, profiline ise “Devletime ve reise hizmette sınırsızım, bu uğurda bir gün herkes kim olduğumu anlayacak” notunu düşmüş.

yy21

Olay provokasyon mu?

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP İstanbul milletvekili Barış Yarkadaş, “Dün Sakarya’da genel başkanımızı karşılayan bu şahsın sıkı bir AKP’li olduğunu öğrendik. Kendisinin partimizle uzaktan, yakından alakası yok. Sosyal medya hesapları AKP’li siyasiler ve AKP genel merkezi önünde çekilmiş fotoğraflarla dolu. Genel başkanımızı karşılamadan bir gün önce ise Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret ettiği bir fotoğrafı paylaşmış. Olayın provokasyon amaçlı olduğu açık” ifadesini kullandı.

İşte AKP’li değilim diyen o provokatörün sosyal medya hesabındaki bazı resimleri;

foto2 foto3 foto4 yy1