07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » CHP Milletvekiline Satırlı Saldırı
CHP Milletvekiline Satırlı Saldırı

CHP Milletvekiline Satırlı Saldırı

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri’de referandum çalışması yürütürken satırlı bir kişinin satırlı saldırısına uğradı. Saldırgan yakalandı, Arık’ın da durumu iyi. Saldırı sonrası Arık açıklama yaptı: Hakaret etti, küfür etti, ‘sizi keseceğim’ dedi, arkadan satır aldı, geldi.

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri’ye Bağlı Talas ilçesinde halk oylaması çalışmalarını yürütürken henüz kimliği açıklanmayan bir kişinin saldırısına uğradı. ‘Referandumda niçin hayır denilmesini’ anlatırken, küfürler ederek milletvekilinin üzerine saldıran satırlı bir kişi, partililerin araya girmesiyle etkisiz hale getirildi.

İşte o saldırgan ve saldırıdan hemen öncesine ait fotoğraf;

Kılıçdaoğlu’na da ağır hakaretler etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da ağır hakaretlerde bulunan saldırgan, daha sonra polisler tarafından Talas ilçe Emniyet Müdürülüğüne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Saldırı sonrası CHP milletvekili Arık’tan ilk açıklama

“Esnaf ziyareti yapıyordum. Bir akvaryumcu arkadaşa girdik. Kolay gelsin dedik. Hayırlı işler dedik. Hakaret etti, küfür etti, ‘sizi keseceğim’ dedi, arkadan satır aldı, geldi.

Toplum çok gerildi. Üzücü bir durum. Ucuz atlattık. Yandaki dükkanlardan Emniyet aranmış. Şu an Emniyet Müdürlüğündeyiz, ifadesi alınıyor. Tanımıyorum. Tesadüfen girdiğim bir dükkan. Dükkan sahibi. Hiçbirimizde bir şey yok. Esnaf da geldi müdahale etti. Yara almadık”