07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Cenazedeki Barbarın Albümünden AKP Çıktı
Cenazedeki Barbarın Albümünden AKP Çıktı

Cenazedeki Barbarın Albümünden AKP Çıktı

Aysel Tuğluk’un annesinin cenazesine yönelik saldırıda yer alan kişinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra Bilal Erdoğan ve Bakan Jülide Sarıeroğlu ile de fotoğrafları ortaya çıktı.

Cenazedeki Barbarın Albümünden AKP Çıktı

HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un annesi Hatun Tuğluk’un cenazesine Ankara’da saldırı düzenlenmişti. Olayın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun saldırı düzenleyen grupta yer alan Murat Alp isimli şahısla fotoğraf çektirdiği ortaya çıkmıştı.

 

İlerihaber’nin ANF’den aktardığına göre, Saldırgan Murat Alp’in bu kez çok sayıda AKP’li isimle çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı. Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde ikamet eden AKP’li saldırgan, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Çalışma Bakanı ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu ile de fotoğraf çektirdi.

Alp’in AKP’li bakanların yanı sıra AKP Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile de fotoğrafları ortaya çıktı. AKP içerisindeki birçok isimle fotoğafı ortaya çıkan Alp’in parti içerisinde resmi bir görevi olup olmadığı bilinmiyor.