07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Cemaatler Türkiye’sinden Utanç Manzarası
Cemaatler Türkiye’sinden Utanç Manzarası

Cemaatler Türkiye’sinden Utanç Manzarası

Mekke’de kavga eden İsmail Ağa Cemaati’nin  Fatih Medreseleri’ne bağlı grubu Umre’den dönüş yaptı. Grubu havalimanında yüzlerce kişi karşılarken, Masum Bayraktar yaptığı açıklamada, ‘Bu basına yansıdığı gibi bir kavga değildir, 150 kişi bize saldırdı’ dedi. Kıyamder başkanı Emin demir ise sosyal medyada yayınladığı bir video ile olayla ilgili açıklama yaparak, Masum Bayraktar taraftarlarının otel lobisinde kendilerine sataştığını söyledi.

İşte Fatih Medreseleri Grubu başkanı Masum Bayraktar’ın havalimanında yaptığı açıklama;

“Bu basına yansıdığı gibi bir kavga değildir, biz saldırıya uğradık”

“25 Nisan salı günü saat 21.30’da çok haince bir saldırıya uğradık. Bu basına yansıdığı gibi bir kavga değildir, biz saldırıya uğradık. Etrafımızda çocuklarımız olduğu halde otelin kapısına geldiğimiz anda bize hakaret etmeye başladılar. Bir anda 150 kişi bize saldırdı. Biz nasıl kavga edeceğiz, bizim yanımızda çocuklar vardı. Üzerime bastonlarla saldırdılar. Bu saldırı hazırlıklı bir saldırıdır, organize olup üzerimize geldiler. Bu saldırı ilk saldırı değil 2013 yılında caminin önünde dövdüler. Bunların hepsi kayıtlı. 2014 hac sezonunda yine saldırdılar. Her yıl fırsat buldukları her anda bize saldırıyorlar. Bunlara dur denmezse daha çok kan akacak. Bunlar, bastonlar kardeşlerimizin kafasında kırdılar.”

Grup havalimanında çıkarken, ‘Sizlere kalkan eller kırılsın’ sloganları attı.

“Masum Bayraktar taraftarları otel lobisinde bize sataştı”

Kıyamder Başkanı Emin Demir ise Youtube kanalından yaptığı açıklamada Masum Bayraktar’ı yalanladı. Demir, Masum Bayraktar taraftarlarının otel lobisinde kendilerine sataştığını öne sürdü.

İşte Kıyamder Başkanı Emin Demir’in o açıklaması;