07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Birazcık Ar, Haya, Namus Sahibi İse…”
“Birazcık Ar, Haya, Namus Sahibi İse…”

“Birazcık Ar, Haya, Namus Sahibi İse…”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘unun CHP’ye yönelik söylemlerine yazılı olarak cevap verdi. Ağbaba, Süleyman Soylu’ya,  “Birazcık ar, haya, namus sahibi ise bu konuda daha fazla konuşmamasını öneriyorum” dedi.

İşte CHP’li Veli Ağbaba’nın o açıklaması;

“Birazcık ar, haya, namus sahibi ise bu konuda daha fazla konuşmamasını öneriyorum”

“Birazcık ar, haya, namus sahibi ise bu konu hakkında daha fazla konuşmamasını öneriyorum. Gerçekleri unutturmak için, tarihi tersine çevirmek için arkası gelmez yalan ve iftiralarla partimizi suçluyor. Aklınca CHP’yi FETÖ ile birlikte gösterecek. Birazcık ar, haya, namus sahibi ise bu konuda daha fazla konuşmamasını öneriyorum. Gerçekleri unutturmak için, tarihi tersine çevirmek için arkası gelmez yalan ve iftiralarla partimizi suçluyor”

“İnsanların ömürlerinden ömür çaldılar. Bunları hiç kimse unutturamaz”

“Biz FETÖ derken Soylu ve partisi okyanus ötesine ‘Muhterem Hocaefendi Hazretleri’ diye kucak dolusu sevgiler yolluyordu. Biz FETÖ belasını yıllardır anlatırken, Soylu ve partisi el ele kol kola vatanperver insanlara operasyon düzenliyordu. Bu ülkenin onurlu insanlarına birlikte kumpaslar kurup, hayatları kararttılar. İnsanların ömürlerinden ömür çaldılar. Bunları hiç kimse unutturamaz”

“Arsızlığın en dip noktasıdır”

“AKP’nin yöneticilerinin, bizlere bu imada bulunması arsızlığın en dip noktasıdır. Hiçbir CHP’linin 15 Temmuz’da milletin üzerine bombalar yağdıranların elebaşı ile çekilmiş fotoğrafı yok. Ama AKP yöneticilerinin boy boy fotoğraflarını, el etek öpme seanslarını bizler biliyoruz”

“Dönek’ lakabını kabul ettiğini anlıyorum”

“Geçtiğimiz günlerde, siyasi tarih kitaplarında “Dönek” lakabı ile hatırlanacak bu şahsiyete gerekli cevabı vermiştim. Ancak kendisinden bir cevap duyamadım. Bu sessizlikten sıfatını kabullendiğini anlıyorum. Meydan meydan gezip bu konu üzerinden referandum kampanyası yapmak tam da onun sıfatına yakışacak düzeyde bir harekettir. Miting yapacağı alanda korkudan milletin cebindeki bozuk paraları toplatan bu şahıs biraz mertse, elinde ne kanıt varsa getirir ortaya koyar.”