07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Ben de ‘Hayır’ Diyorum Beni de Kovun”
“Ben de ‘Hayır’ Diyorum Beni de Kovun”

“Ben de ‘Hayır’ Diyorum Beni de Kovun”

Sosyal medyada 20 madde ile neden referandumda neden ‘Hayır‘ oyu kullanacağını açıklaması üzerine Kanal D‘deki işinden çıkarılan  İrfan Değirmenci‘ye oyuncu Şevket Çoruh‘tan destek geldi.

Referandumda ‘Hayır’ diyeceğini açıklayan İrfan Değirmenci’nin Kanal D’deki işinden atılmasına oyuncu Şevket Çoruh Twittter hesabından Doğan Grubu’nun kararına tepki gösterdi.Aynı kanalda yayınlanan Arka Sokaklar dizisi oyuncusu Şevket Çoruh paylaştığı tweette “Ben de hayır diyorum beni de kovun” dedi.

screenshot_5

Oyuncu Şevket Çoruh’un sert tepkisinin yanı sıra siyaset, medya, ve müzik dünyasından da ünlü isimler İrfan Değirmenci’nin kovulmasına çok sert tepki gösterdi.

Ayşenur Arslan: Sevgili İrfan Değirmenci medyanın en pırıltılı isimlerindendir. Aydın Doğan’ın onu bile gözden çıkarması da zavallılığın ta kendisidir. Aydın Doğan, Ahmet Hakan, Erdoğan Aktaş vs vs hadi bakalım İrfan Değirmenci’nin atılmasını ilkelerinizle açıklayın.

Berna Laçin:Demokrasi’nin “D”si kalmıştı o da @degirmencirfan ‘ın atılmasıyla gitti! Yazıklar olsun Türkiye! Memleketi şu halden kurtaramayan hepimize!

 Sinan Oğan:Evet diyenler görevdeyken sırf Hayır dediği için gazeteci @degirmencirfan Kanal D’den atılıyorsa bu kanal bizim evden silinmiştir