07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Altından Yine Damat Çıktı
Altından Yine Damat Çıktı

Altından Yine Damat Çıktı

ABD’ye kaçan eski milli futbolcu ve AKP milletvekili Hakan Şükür’ün Kaliforniya’da açtığı iddia edilen kafenin gerçek sahibinin Ahmet Sait Kavurmacı olduğu öğrenildi.

Altından Yine Damat Çıktı

ABD’ye kaçan FETÖ sanığı eski milli futbolcu Hakan Şükür’ün ortağının Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı olduğu ortaya çıktı.

CNNTürk’ün haberine göre; “Hakan Şükür Amerika’da kafe açtı” haberleri üzerine bir araştırma yapan Doğan TV Washington Temsilcisi Serdar Cebe önemli bilgilere ulaştı. Cebe, kafenin Kaliforniya’da oldukça lüks bir cadde olan University Avenue caddesinde kurulduğunu belirtti. Cebe,‘Tuts Bakery Cafe’ adlı mekanın aslında Hakan Şükür’e ait olmadığını, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı’ya ait olduğunu açıkladı. Cebe, Hakan Şükür’ün ise kafenin hisse sahiplerinden biri olduğunu söyledi.

CNNTürk televizyonunda Serdar Cebe şu bilgileri paylaştı: “Geçtiğimiz günlerde Anadolu Ajansı, Hakan Şükür’ün yeni açtığı kafesini ve lüks yaşantısını aktarmıştı. Ben de bunun izini sürdüm. Bölgeden topladığım bilgiler sonrası işin boyutunun daha farklı olduğunu gördüm. Kafenin sahibi Ahmet Sait Kavurmacı… Ahmet Sait Kavurmacı kimdir? İstanbul Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın ağabeyi… Uzun süredir burada, yani Kaliforniya’da yaşıyor ve şirket de onun üzerine açılıyor. Kafenin bulunduğu cadde, Apple’ın ilk kurulduğu cadde ve Google’ın yeri var. Kavurmacı şirketini kurduktan sonra 7’sinde başvurusunu yapıyor ve 9’unda da kafe açılıyor ve ardından da Hakan Şükür, Ahmet Sait Kavurmacı’ya ortak oluyor.”