07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Adreslerini Alın! Ben Size Gelip Anlatayım”

“Adreslerini Alın! Ben Size Gelip Anlatayım”

Bakan Nabi Avcı’dan hukuk öğrencilerine tehdit gibi cevap

Yurttaşlara anayasa değişiklik paketinin içeriğini anlatmaya çalışan hukuk öğrencilerine, Bakan Nabi Avcı “Adreslerini alın, ben size gelip anlatayım” diyerek tehdit gibi bir yanıt verdi.

Eskişehir’de Doktorlar Caddesi’nde kurdukları stant ile 16 Nisan’daki referandumda neyin oylanacağını yurttaşlara anlatmaya çalışan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, referandum kapsamında çalışmalarını yürüten Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’ya dağıttıkları broşürlerden vermek istedi.

“Alın adreslerini! Ben size gelip anlatayım”
Bakan’a da buroşürlerden verip, “neden Hayır dediklerini” anlatmak isteyen Hukuk Fakültesi Topluluğu öğrencilerine Bakan Nabi Avcı “Bir ara gelin ben size neden evet demek istediğimizi anlatayım” yanıtını verdi. Yanında bulunan yardımcılarına öğrencileri işaret ederek adreslerinin alınması talimatını veren Avcı “Alın adreslerini, ben size gelip anlatayım” dedi.

Danışman zorla öğrencilerin adresini almak istedi

Evrensel’de yer alan habere göre, Nabi Avcı’nın danışmanı Fatih Dut çıkardığı kağıt, kalem ile öğrencilerin yanına gelerek ısrarla öğrencilere adreslerini ve telefonlarını sordu. Adres ve telefon bilgilerini vermeyen öğrenciler Danışman Fatih Dut’tan Bakan Avcı’nın kartını isteyerek kendilerinin Bakan Avcı’ya ulaşabileceklerini belirttiler.

İşte o anlar;