07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Bugün Süre Doluyor… Şimdi Ne Olacak?
Bugün Süre Doluyor… Şimdi Ne Olacak?

Bugün Süre Doluyor… Şimdi Ne Olacak?

RedHack’in Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Enerji bakanı Berat Albayrak’ın 20 GB’lik e- mail’indeki bilgileri açıklayacağız açıklamasının ardından önca grubun sosyal medya hesapları askıya alındı. Farklı hesaplardan paylaşımlarına devam eden RedHack e-mail’deki bilgileri paylaşacağını duyurdu. Son olarak ise RedHack yöneticisi olduğu iddiasıyla 2013 yılında tutuklanan, ardından delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılan Taylan Kulaçoğlu, gözaltına alındı. Peki ne oluyor?

-RedHack önce 3 gün önce attığı tweet’lerde, Tayyip Erdoğan’ın damadı ve Enerji Bakanı Berat Albayrak’a ait olduğu söylenen mail hesabında yüzbinlerce mail olduğunu belirtilerek, ”26 Eylül Pazartesi gününe kadar #AlpAltınörs ve #AslıErdoğan başta olmak üzere solcu muhalifler serbest bırakılmazsa 20 GB maili yayınlarız!” denildi.

-RedHack’e ait sosyal medya hesapları hemen askıya alındı. Ancak grup paylaşımlarına farklı hesaplardan devam etti.

-RedHack Sözcü gazetesinin haberi yayınlamaması nedeniyle internet sayfasını hackleyerek haberi kendisi yayınladı.

-Hacker grubu bu sefer bir adım daha ileri giderek Aydın Doğan’ın ses kaydını yayınladı. Kaydın damadın kardeşi Serhat Albayrak’ın mail hesabında olduğunu açıkladı. “Bu ses kaydını Turkuaz Medya grup yöneticisi Serhat Albayrak’a kim gönderdi? diye sordu.

untitled-1
-Paylaşımın hemen ardından da yine Serhat Albayrak’ın mail hesabında bulunan Aydın Doğan’a hitaben yazılmış özel mektubu yayınladı.

untitled-1ds

-Damat gözaltısı

Ve önceki akşam… RedHack’in paylaşımları sonrası aynı soruşturması kapsamında 2013 yılında tutuklanan, delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılan Taylan Kulaçoğlu yeniden gözaltına alındı. Taylan Kulaçoğlu’nun avukatı Fırat Durak, İsnadı henüz bilmesek de Taylan Kulaçoğlu Ankara merkezli yürütülen bir soruşturma kapsamında üçüncü kez gözaltına alındı” açıklamasını yaptı.

15

Süre bugün doluyor

Şimdi bütün dikkatler bugün ne olacağına çevrildi. Hacker grubu 20 gb’lik e-mail bilgilerini paylaşmakta ısrarlı. RedHack’in serbest bıraılmasını istediği isimler ise hala içeride…