07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Vukuat Turizm: Metro
Vukuat Turizm: Metro

Vukuat Turizm: Metro

Otoyolda motosiklet sürücüsünün hayatını tehlikeye atan Metro Turizm muavini, cinayet teşebbüsünü “acelemiz var diye savundu. O anlar başka bir motosikletlinin kask kamerası ile kayıt altına da alındı. Görüntüler sosyal medyada günün konusu oldu.

Odatv’de yer alan habere göre,  Metro Turizm otobüsü otoyolda sol şeride girmek için orta şeritteki motosikleti önce sağdan solluyor, ardından motor sürücüsünün hayatını riske atacak şekilde direksiyonu üzerine kırıyor.

Buna tepki olarak hızlanarak sol şeride aniden dalan otobüsün önüne geçen motosiklet sürücüsü otobüsün yavaşlamasına neden olarak tepkisini gösteriyor.

Aradaki gerginlik artınca motosiklet sürücüsü ve Metro Turizmin şoförü araçlarını sağa çekip duruyorlar. Ancak Metro Turiz’in şoförü bu sefer yine hayati bir hata yapıyor. Otobüsü emniyet şeridine çekmek yerine en sağ şeridi kapatacak şekilde duruyor.

“Acelemiz var, olan olmuş”

Otobüs sürücüsü, muavinler ve motosiklet sürücüleri arasındaki gerginlik kavgaya dönüşmeden sona erse de uzunca bir süre ağız dalaşı yapılıyor. Bu esnada muavin olduğu tahmin edilen bir kişi”acelemiz var, olan olmuş” dediği işitiliyor.

İşte o anlar;