07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Uysal Koyun Olmayacağım”
“Uysal Koyun Olmayacağım”

“Uysal Koyun Olmayacağım”

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, Saray’daki muhtarlar toplantısını reddetti. Bahadır: Uysal koyun olmayacağım.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, Tayyip Erdoğan tarafından Saray’a davet edilen muhtarlardan Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, “tarafsız bir muhtar” olarak “partili bir cumhurbaşkanı”nın davetine katılmasının tarafsızlığını tartışılır hale getireceğini belirterek Saray’a gitmeyeceğini açıkladı.

“Mührü alırlarsa alsınlar, beni halk seçti”

Haklı olduğu için kimseden korkusu olmadığını söyleyen Bahadır, “Mührü alırlarsa alsınlar. Beni de halk seçti” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın muhtarlar toplantısına davet edilen muhtarlardan biri ilk kez Saray’a gitmeyeceğini açıkladı. Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi muhtarı olan Çarşı Mahallesi Muhtarı Gökhan Bahadır, Cumhurbaşkanının tarafsız olmadığını belirterek Saray’a gitmeyeceğini açıkladı.

“Çıkarcı politikaları protesto için külliyeye gitmeyeceğim”

“Bir muhtar olarak, kamu yönetiminde yüksek lisans yapan biri olarak bu çıkarcı politikaları protesto için külliyeye gitmeyeceğim. Bu tavrım nedeniyle herhangi bir baskıdan korkmuyorum. Neden korkayım? Bana diyorlar ki ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakanı bile azlediyor, kimse bir şey diyemiyor. Muhtar mührünü alırlar senden’. Alırlarsa alsınlar. Beni de halk seçti. Onları temsil ediyorum. Uysal koyun olmayacağım. Mücadelemi sürdüreceğim. Zaman benim haklılığımı ortaya çıkaracak.”