07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Utanması Gereken Kim Fatih Terim?
Utanması Gereken Kim Fatih Terim?

Utanması Gereken Kim Fatih Terim?

Euro 2016’da ilk iki maçını kaybeden ve kötü futbol nedeniyle eleştirilen Fatih Terim, kritik Çek Cumhuriyeti maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Terim “Utanması gereken birileri varsa  ben değilim” dedi.. Terim, TRT’deki bir tarih programında kendisine yapılan eleştirilere de sert çıktı.

“Utanması gereken birileri varsa  ben değilim”

“Utanması gereken birileri varsa ben değilim. Onlar, bu takımın, hocasının ve kafilenin bu duruma gelmesini sağlayanlar olmalı. Hakikaten herkes değişik mevkiler, 11’ler kurmuş. İnşallah bir gün onların dediği kadro da çıkar. Şimdiye kadar da hiç görülmemiştir ama… Esasında tabloya baktığımda çok gülmem lazım ama yapamıyorum. Hakikaten gülünç. Kim nerede oynuyor, o niye alındı, diğeri neden girmedi… Bir sürü şey var ama bugünün konusu değil. Merak etmeyin, bütün merakları gidereceğim. Gerekene ismen, gerekmeyene, muhatap olmak istemediğime başka türlü…”

 

“Tarih profesörü futbol dersi veriyor”

“TRT ülkemizin televizyonu, bu da ülkenin takımı. Spor konusu olmayan bir programda tarih profesörü çıkıp bana ve takımıma olmadık şeyler söylüyor. Koca tarih profesörü, koca derken tarihin büyüklüğü. TRT, bir de yayıncı kuruluş. Tarih programında ‘Milli takım bir an önce dönmeli’ deniyor. Birçok akademisyen dostum var. Sohbet ortamında ‘Bu benim alanım değil, bu konuda bir şey söylemeyeyim’ diyen dostum var. Siz de ‘hocam neden suratın asık’ diyorsunuz. Bırakın da bazen asık olsun.”