07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Türk Dizilerini Anlamaya Çalışıyorum!”
“Türk Dizilerini Anlamaya Çalışıyorum!”

“Türk Dizilerini Anlamaya Çalışıyorum!”

Dünyanın en prestijli online TV platformlarından olan ve bir süre önce Türkçe yayınlarına da başlayan Netflix’in İçerik Yöneticisi Ted Sarandos, Heja Bozyel’in sorularını yanıtladı. Sarandos, Netflix’e ve dizi kültürüne dair konuştuğu röportajında  Türk dizileri hakkındaki fikirlerini de söyledi:Türk dizilerinin olayını anlamaya çalışıyorum.Bölümler aşırı derecede uzun ve sürekli iki güzel insanın birbirine baktığı uzun sahneler var.

İşte Netflix’in İçerik Yöneticisi Ted Sarandos’un o röportajından başlıklar;

-En iyi hikâyeleri ve hikâye anlatıcıları seçiyoruz. Bizim normal kanallardan farkımız, insanların işlerine karışmadan, işlerini istedikleri gibi yapmalarını sağlamamız. amacımız evrensel hikâyelerin dünyanın her yerindeki izleyiciye kaliteli şekilde ulaşmasını sağlamak.

“Türk dizilerinin olayını anlamaya çalışıyorum”

-Şimdilik sadece Türk dizilerinin olayını anlamaya çalışıyorum. Bölümler aşırı derecede uzun ve sürekli iki güzel insanın birbirine baktığı uzun sahneler var. Bunun neden bu kadar çekici olduğunu anlıyorum çünkü bütün oyuncular çok güzel. Yine de her dizinin bu kadar uzun olmasına aklım ermiyor.

“5-10 sene sonra çıkacakları merak ediyorum”

-Türkiye’nin şu an yaşadıklarının 5-10 sene sonra yaratıcıları, hikâyeleri nasıl etkileyeceğini merak ediyorum. Büyüleyici bir değişim izleyeceğimizi düşünüyorum.”

“Türk dizilerine özellikle önem veriyoruz”

Henüz net bir proje yok .Türk dizilerine özellikle önem veriyoruz çünkü Türk dizileri tam da aradığımız, istediğimiz diziler. Dünyaya hızla yayılıyorlar.