07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Toplu Bir Delilik Hali… Hakeme Kırmızı Karta Heykel
Toplu Bir Delilik Hali… Hakeme Kırmızı Karta Heykel

Toplu Bir Delilik Hali… Hakeme Kırmızı Karta Heykel

Galatasaray Trabzonspor maçı sonucundan çok hakemin verdiği 4 kırmızı kart ve kararları ile tartışıldı. Trabzonsporlu futbolcu Salih Dursun hakem Deniz Ateş Bitnel’in kırmızı kartını alıp ona göstermesi ile fenomen oldu. Ama bununla da kalmadı. Trabzon’un Yomra ilçesinin belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu, Salih Dursun’un ismini bir sokağa verme kararı aldıklarını açıkladı. Başkan Sağıroğlu, “Galatasaray maçında haksızlığa karşı dik duruş sergileyen Salih Dursun’un ismini ilçemizde bir sokağa verme kararı aldık. En yakında zamanda belediye meclisimizde konuyu gündeme alacağız” dedi.

’61saat.com’un haberine göre, Trabzon’un Maçka ilçesinde Salih Dursun’un hakeme kırmızı kart gösterdiği anın heykeli yapılacak. Maçka’da yeni yapılan parkın girişinde daha önce planlanan Trabzonspor heykelininin, futbolcu Salih Dursun’un hakem Deniz Ateş Bitnel’e göstermiş olduğu kırmızı kartı andıran bir şekilde yapılmasına karar verildiği kaydedildi.

Trabzonspor Kulübü, Salih Dursun’un hakem Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart gösterdiği anın fotoğrafını tişört yapma kararı aldı.

Bordo mavili kulüp, karşılaşmanın hemen ardından resmi sitenin açılış sayfasına Salih’in hakeme kırmızı kart gösterdiği fotoğraf karesini koyup, ‘Türk futbolunun KARA gecesi’ diye yazdı.