07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Tarikatlarda Terör Alarmı”
“Tarikatlarda Terör Alarmı”

“Tarikatlarda Terör Alarmı”

Dini tarikatlar tarafından pazar günleri yapılan ‘toplantıların’ iptal edildiği duyuruldu. Art arda duyurulan kararların gerekçesi açıklanmadı.Sadece  Cübbeli lakaplı tarikat lideri Ahmet Ünlü bir video ile açıklama yaptı.

İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi kurucusu İhsan Şenocak, İsmailağa Tarikatı’ndan Cübbeli Ahmet olarak bilinen Mahmut Ünlü ve “6 yaşında çoucklarla evlenilebilir” diyen pedofili savunucusu Sosyal Doku Vakfı başkanı Nurettin Yıldız, Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada ‘sohbet’ toplantılarına bir süre ara verdiklerini duyurdu. Tarikatların toplantılarının neden iptal edildiğine dair ise bir açıklama yapılmadı.

Duyuru sosyal medyadan yapıldı

İhsan Şenocak ‘sohbetleri’ durdurduğunu Twitter hesabından duyurdu. Şenocak, “Her pazar Fatih Camii’nde başlamış olduğumuz sohbetler durdurulmuştur. Bundan sonra yapılmayacaktır. Kardeşlerimize duyurulur” ifadelerini kullandı. ‘Cübbeli Ahmet’ de kararını bir video paylaşarak duyurdu. “Emniyet güçlerimizi zor duruma sokmayalım” diyen Ünlü, “Türkiye’de bir mezhep çatışması yaratılmaya çalışıldığı” uyarısında bulundu.

İşte Cübbeli Ahmet’in o açıklaması;