07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Sözlerimin Arkasındayım”
“Sözlerimin Arkasındayım”

“Sözlerimin Arkasındayım”

Yenikapı’daki Mitinge “darbeye kesinlikle karşıyım ama böyle bir şovun içinde olmayacağım” diyen Sıla, aldığı tepkilere yanıt verdi: “Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi söyledim işte. Sözümün arkasındayım.” dedi.

7 Ağustos’ta Yenikapı’da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne sanat dünyasından çok sayıda isim katılmış, Sıla ise birkaç gün önce yaptığı açıklamada orada olmayacağını belirterek “Kesinlikle darbe karşıtıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum” demişti. Bu açıklaması sonrası özellikle Aktroller ve AKP’liler tarafından sosyal medyada adeta linç edilen ve tehditler savrulan Sıla tepkilere önceki gün çıktığı alışveriş turunda yanıt verdi.

“Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi, düşündüğümü söyledim”

“Bu konuyla ilgili izahat vermek istemiyorum. Yanlış tarafa çekmek isteyen, tabii ki yanlış tarafa çekti. Ama ben sözümün arkasındayım. Demokrasi demiyor muyuz? Ben de fikrimi, düşündüğümü söyledim işte.”

 

Ünlü şarkıcı Instagram’daki paylaşımlarının altına yazılan hakaret içerikli yorumlar, nedeniyle paylaşımlarını yorumlara kapattı.