07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Sen De Oradaydın Tayyip Erdoğan
Sen De Oradaydın Tayyip Erdoğan

Sen De Oradaydın Tayyip Erdoğan

Karaman’da Ensar Vakfı ve KAİMDER evlerinde yaşanan çocuk istismarının üstü Muharrem Büyüktürk’e verilen 508 yıllık ceza ile örtülmeye çalışıldı. Karaman’da ortaya çıkarılmayan çok şey var. Gazeteport Karamandaki Ensar rezaletinin peşini bırakmıyor. Tayyip Erdoğan’ın sır bir ziyareti hep saklandı. Kayıtlardan silindi.

Tarih 26 Nisan 2014. Tayyip Erdoğan henüz Başbakan. Cumhurbaşkanlığı seçimi için geziler yapıyor. Bu kez durak Karaman. Akşam saat 18.00’da Karaman’da toplu açılış adı altında miting yapıyor. 1 saat süren konuşmadan sonra Erdoğan miting meydanından çıkarken seçim otobüsünü durduruyor ve mitingin yapıldığı Aktekke Meydanı’nda bulunan Ensar Vakfı binasına giriyor. Burada Ensar Vakfı Karaman şube yönetimi ile fotoğraf çektiriyor.

Erdoğan3

Bu ziyaretin fotoğrafı Ensar Vakfı Genel Merkez ve Ensar Vakfı şubesi internet sayfasına da konuldu. Ensar vakfında tecavüz rezaleti ortaya çıkınca bu fotoğraflar anında silindi.

ensarkaramanerdogan

Tayyip Erdoğan’ın Ensar Vakfı Karaman şube ziyareti resmi internet sitesi, yerel gazeteler ve AKP’nin resmi sayfasından silindi. Ama bir yerde silmeyi unuttular. O da Ensar Vakfı’nın PDF olarak hazırlanan aylık bülteni… 2014 Bülteni’nin 65.sayfasında bu ziyaretin fotoğrafı duruyordu.

Ümmetin Medar-ı İftarı 

Erdoğan’ın Karaman Mitinginde Ensar Vakfı Şubesine asılan bu pankart dikkat çekmişti.

tayyipkaraman1

Erdoğan miting sırasında Ensar Vakfı şubesi balkonunda bulunanları konuşma yaparken de selamlamıştı.

erdokaramanensar

tayyipkaraman3