07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Sansürleyemezsiniz! Yeniden Yayınlıyoruz…
Sansürleyemezsiniz! Yeniden Yayınlıyoruz…

Sansürleyemezsiniz! Yeniden Yayınlıyoruz…

Gazeteport’un haberleri sansürlenmeye başlandı… Karaman’da Ensar Vakfı evlerinde 10 çocuğa tecavüz skandalı ile ilgili konunun takipçisi olan Gazeteport Ensar Vakfı’nın tecavüz skandalında davanın dışında bırakılması çabalarına rağmen vakfın da sorumlu olduğuna dair belgeli çok sayıda habere imza attı. O haberlerden biri de, çocuk istismarı suçuyla cezaevine konulan Rize eski Kızılay Şube Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri Gezmiş’in de Ensar Vakfı’nın Rize Şubesinde Başkanlık yaptığı haberiydi..

O Haber Kaldırıldı

Gazeteprot, çocuk istismarı suçuyla tutuklanan  Rize eski Kızılay Şube Başkanı ve İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nuri Gezmiş’in de Ensar Vakfı’nın Rize Şubesinde Başkanlık yaptığını belgeleriyle ortaya koymuştu. Ensar Vakfı’nın internet sitesindeki ilgili sayfada Mehmet Nuri Gezmiş’in başkanlık yaptığı bulunan bölüm sayfadan çıkarılmıştı.

Şimdi de gazeteport’un “o Sapık da Ensar Başkanı Çıktı” haberinin bulunduğu http://gazeteport.com/2016/sapik-da-ensar-baskani-cikti-33556/ linkine erişim engellendi. Gerçeklerin öğrenilmesi için haberi tekrar yayınlıyoruz.