07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Ölünün Arkasından Söylediğine Bak !
Ölünün Arkasından Söylediğine Bak !

Ölünün Arkasından Söylediğine Bak !

Tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında yaşamını yitiren Kale Grubu’nun kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.Tabutun başında konuşma yapan Tayyip Erdoğan, Bodur için “Yerli, milli ve sürekli olarak bunun heyecanını, aşkını duyan bir insandı. İthal malı değildi.” dedi.

İbrahim Bodur için Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılan Tayyip Erdoğan Erdoğan musalla taşındaki İbrahim Bodur’un tabutunun başında bir konuşma yaptı. Erdoğan, Bodur için;” ithal malı değildi” dedi.

İşte Erdoğan’ın o konuşmasından başlıklar;

“İthal Malı Değildi”

-İbrahim ağabeyimizi İmam Hatip okulunda okuduğum yıllardan tanıyorum. O günden bugüne tanıdığım görüştüğümüz, seviştiğimiz bir ağabeyimizdi. Yerli, milli ve sürekli olarak bunun heyecanını, aşkını duyan bir insandı. İthal malı değildi. Her alanda ‘ben ülkeme, milletime, vatanıma neler yapabilirim, neler katabilirim gayreti içerisinde olan bir büyüğümüz, ağabeyimizdi. İnşaat sektöründen alınız da özellikle uçak sanayisine, savunma sanayisine varıncaya kadar bu alanlarda İbrahim abi gerek kendisi, gerekse kızı ve damadı bu konuda çok yoğun bir gayretin içerisinde oldular. Soyadı gibi ‘Bodur’ değildi, aslında tam tersine O bir devdi. Hakikaten kimsenin bu noktada kendini ortaya koyamadığı dönemlerde kendini rahatlıkla ortaya koyabilen bir insandı.