07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » “Nakit Paraya İhtiyacımız Olan Bir Dönemdi”
“Nakit Paraya İhtiyacımız Olan Bir Dönemdi”

“Nakit Paraya İhtiyacımız Olan Bir Dönemdi”

 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Reza Zarrab ilişkisine ilişkin Eski Başkan Yıldırım Demirören’in gazetesi Milliyet’e konuştu.”Reza Zarrab’la Beşiktaş – Brugge maçında tanıştım. Sadece 2 sefer görüştüm” dedi

İşte Fikret Orman’ın Milliyet Gazetesi’nden Ercan Güven ile yaptığı röportajdan ilgili bölüm;

“Sadece 2 sefer gördüm. Üzerinde Beşiktaş forması vardı”

– Evet… O çocuğu çıkardılar. Hayatımda iki defa gördüm. Onla alakalı bir sürü şey yazıyorlar. Yüzde 99,999’u palavra olan şeyler. Doğrusu şu. Çocuğu bir defa Beşiktaş-Brugge maçında gördüm. Dediler ki, bu Rıza Bey… Ben de kilolu olduğunu hatırlıyorum medyadan. Zayıflamış, tanımadım da çocuğu. “Merhaba kardeşim” dedim. Üzerinde de Beşiktaş forması vardı.

“Nakit paraya ihtiyacımız vardı”

-Sonra dediler ki “sizle görüşmek istiyor”. “Loca alacak” dediler (en ihtiyaç duyulan zamanda nakit para). Buyursun gelsin dedim. Çocuk da geldi. Bizden loca satın aldı. Şimdi ben hani gizli bir yerde görüşmüş değilim, adamı daha evvel tanımış değilim. Adam o sırada aranan bir suçlu bilmem ne değil. Geldi bizden loca aldı. Bizden Zaman Gazetesi de loca aldı. Bir başkası da loca aldı (resmen haklı).

“Şampiyon olduk diye yıpratmaya çalışıyorlar”

Ama ben biraz normal karşılıyorum (yıpratmaya çalışmalarını kast ediyor); neden?.. Şimdi pırıl pırıl parlıyoruz. İşte stat yaptık, şampiyon olduk, birileri bizi aşağı çekmeye çalışacak. Böyle yorumluyorum açıkçası. Yani Allah’ı var samimi olmak falan gibi hiçbir girişimi olmadı. Bir şey görmedim.