07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kutsal Su, Yanmayan Kefen, Lüks Düğün
Kutsal Su, Yanmayan Kefen, Lüks Düğün

Kutsal Su, Yanmayan Kefen, Lüks Düğün

Peygamberi’in sakalının değdiği su ve kabir azabından koruyan yanmayan kefen gibi din tüccarlığıyla adı gündeme gelen Cübbeli Ahmet kızını 5 yıldızlı otelde evlendirdi.

Bolulu işadamı Adstation Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Palazoğlu’nun kardeşi Esat Palazoğlu, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün kızı Yüsra Ünlü ile Four Seasons İstanbul at the Bosphours Otel’de düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

Düğüne Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yanı sıra iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Haremlik selamlık olarak düzenlenen düğünde erkekler ve kadınlar ayrı ayrı oturdu.

cübbe

Tayyip Erdoğan ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu telefonla arayarak Yüsra ile Esat çiftini tebrik etti.

Eyüp Sultan Camii İmamı Metin Çakar’ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan düğün, Necip Karakaya’nın tasavvuf orkestrası dinletisi ile devam etti. Düğünde sanatcı Alişan da ilahi okudu.

23 Nisan’a Saldırmıştı 

Cübbeli Ahmet son olarak 23 Nisan için “Biz size diyoruz ki; siz bu milleti uyuttunuz, uyuşturdunuz. Senelerdir balelerle, danslarla, çoluk çocuğun baldır bacak çıplak vaziyette stadyumlarda dolaştırarak, bütün erkekleri onlara baktırarak, kimin oğlu, kimin kızı belli değil, sarmaş dolaş dans yaptırarak yetiştirdiniz. Bu, 150 senenin rezaletidir.” sözleriyle tepki çekmişti.

Damat’ın Şirketi AKP İle Palazlandı

22 Mart 2016’da Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait Karacasu Beldesi’nde bulunan 53 dönümlük arazi damat Esat Palazoğlu ile ağabeyinin şirketi Muhittin Palazoğlu’nun şirketi Adstation Reklam Organizasyon verildi. Palazoğulları bu değerli araziye haremlik selamlık 7 yıldızlı otel yapacak.

Palazoğullarına Bolu’da bulunan 95 dönümden oluşan Tokad-i Hayrettin Türbesi’nin bulunduğu mesire alanı da verildi. Temmuz 2013’te 650 yıllık türbenin de bulunduğu alan, Palazoğlu Nakliyat Gıda Turizm İnş. Oto. San. ve Tic. Ltd. Şti’ne 29 yıllığına kiralandı.