07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Kurtlar Bu Ne İş ?
Kurtlar Bu Ne İş ?

Kurtlar Bu Ne İş ?

Kurtlar Vadisi’nin yapım şirketi Pana Film, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından “Kurtlar Vadisi Darbe” isimli filmin çekileceğini duyurdu. Açıklamayla birlikte “Pana Film darbe girişimini önceden biliyor muydu?” tartışması gündeme geldi. Çünkü “Kurtlarvadisidarbe.com” adına alınan internet sitesinin domain adresinin 18 Mayıs 2016’da alındığı ve patent enstitüsünden de bu ismin yine 24 Mayıs 2016’datescillendiği ortaya çıktı.

Yapım şirketi Pana Film’den yapılan açıklamada  Kurtlar Vadisi, 15 Temmuz darbe girişimini sinema filmi olarak beyazperdeye taşıyacaklarını söyledi.
Pana Film sosyal medya hesabından “15 Temmuz darbe girişimini dizi veya sinema filmi olarak yansıtmamızı arzulayan kamuoyunun yoğun isteğini değerlendiren şirketimiz “Kurtlar Vadisi Darbe” sinema filmini yapmaya karar vermiştir” duyurusu yayınladı.

Pana Film 15 Temmuz darbe girişimini önceden biliyor muydu?

Açıklamanın ardından yeni bir tartışma da gündeme geldi. “Kurlar Vadisi Darbe” isminin Türk Patent Enstitüsü’nden 24 Mayıs 2016’da yani darbe girişiminden 2 ay önce alındığı anlaşıldı.

İşte Türk Patent Enstitüsü sayfasında yer alan o bilgi;

Untitled-1İnternet sitesi ismi de Mayıs’ta alınmış

“Kurtlarvadisidarbe.com” adresinin domain hakkıda yine 18 Mayıs 2016’da alındığı anlaşıldı.

Bu da “Kurtlarvadisidarbe.com” adresinin alındığı tarih

Untitled-1aaa