07 Ocak 2023 Cumartesi
Ana sayfa » Korna Terörüne Silahlı Yanıt

Korna Terörüne Silahlı Yanıt

Bursa’da, yolun karşısına geçmek isteyen bir yaya, kendisine, hızlı geçmesi için el hareketi yapan ve korna çalan servis şoförünü bacaklarından vurdu.. Polis, güvenlik kameralarına yansıyan ve sırtında çanta bulunan şüpheliyi arıyor.

Bir fabrikada servis şoförü olarak çalışan Erbil E., fabrika çalışanlarını taşıdıktan sonra evine gitmek için yola çıktı. Sokak arasından, caddeye çıkmaya çalışan Erbil E., yolun karşısına geçmek isteyen bir yayaya, hızlı geçmesini söylemek için el hareketi yaparak korna çaldı. Karşıya geçen yaya, servis şoförü Erbil E.’nin aracının yanına gelerek camı açmasını söyledi.

Çantasından silahını çıkarıp ateş etti

Camı açan Erbil E., ile sırtında çanta bulunan şapkalı genç konuşmaya başladı. Daha sonra yavaş hareketlerle, sırtındaki çantayı önüne alan ve içindeki tabancasını çıkaran genç, açık olan şoför camından silahı uzatarak, Erbil E.’nin bacaklarına 2 el ateş etti. Araçtan yaralı halde inen Erbil E., şüphelinin kaçmasıyla yere oturarak 112 Acil Servis ekiplerini bekledi.

Saldırgan kayıplara karıştı

Erbil E., vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağ ve sol bacağından yaralanan servis şoförünün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan olayın ardından, elindeki silah ile Setbaşı istikametine kaçan sırt çantalı ve şapkalı şüpheli kayıplara karıştı. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışmalara başladı.